• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikten sonra adet

dnzgzm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2023
2
0
1
29
öncelikle merhaba

Hamilelikten sonra 40 çıkana kadar adet oldum .

Şuan bebegim 17 aylık ve hala adet olmadım . Aile hekimim doktora gözükmem gerektiğini ve tahlillerimin temiz olduğunu belki hormonal olacağını belirtti bunun üzerine hastanedeki doktora kan verdim . Oda normal birşey emziriyorsun adet olmayabilirsin emzirmeyi bırakırsan ve adet olmazsan sorun var dedi .. aile hekimine tekrar danıştığımda eğitim araştırma hastenesine git dedi belki başka şeyler var normal değil diyor .. bende ne yapacağımı şaşırdım hamilelik testide defalarca aldım hamile değilim hatta kan ve ultrason bakıldı hamile olunmadığı kesin sizce normal midir???’

Ek bilgi : Özel hastanedeki doktor bana kan ilacı vermedi ve değerlerim aşırı düşük çıkmıştı 2 ay kan ilacı kullandım …

öncelikle merhaba

Şuan bebegim 17 aylık ve hala adet olmadım . Aile hekimim doktora gözükmem gerektiğini ve tahlillerimin temiz olduğunu belki hormonal olacağını belirtti bunun üzerine hastanedeki doktora kan verdim . Oda normal birşey emziriyorsun adet olmayabilirsin emzirmeyi bırakırsan ve adet olmazsan sorun var dedi .. aile hekimine tekrar danıştığımda eğitim araştırma hastenesine git dedi belki başka şeyler var normal değil diyor .. bende ne yapacağımı şaşırdım hamilelik testide defalarca aldım hamile değilim hatta kan ve ultrason bakıldı hamile olunmadığı kesin sizce normal midir???’

Ek bilgi : Özel hastanedeki doktor bana kan ilacı vermedi ve değerlerim aşırı düşük çıkmıştı 2 ay kan ilacı kulland

öncelikle merhaba

Ek bilgi : Özel hastanedeki doktor bana kan ilacı vermedi ve değerlerim aşırı düşük çıkmıştı 2 ay kan ilacı kullandım …
Aynı dönemlerde doğum yapmışız sanırım benim oğlumda 17 aylık. Sezaryan doğum yaptım ve evet benimde 40 güne yakın kanamam olmuştu. Ondan sonrada ilk 6 ay hiç regl olmadım. 6 ayın sonunda regl oldum ama bi müddet regl dönemlerimde düzensizlik oldu. Bazı aylarda erken bazı aylarda geç oldum. Doktor emzirdiğim süre boyunca bu düzensizliğin olacağını söyledi. Ama yaklaşık 5 aydır falan düzene girdi gibi, üstelik hala oğlum beni emiyor. senin bunca zaman hiç adet olamamış olman banada tuhaf geldi. Başka bi doktora daha danışmalısın bence. Ama hala emzirmeye devam ediyosan ve kan değerlerinde düzelme olmadıysa ondan kaynaklı olabilir. Stres yapma değerleri düzeltmek için belki doktor ilaç verir.

Kan değerleri normal herşey bir doktor şey hormon bozukluğu veya erken menepoza bile girebilirsin dedi korktum

Back