Hamilelikte zencefil içilir mi?

SeseSesilia

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
673
424
27
Kızlar merhaba. Bugün biraz hapşırığım ve boğaz agrım var. Ihlamur kaynatıp içine zencefil tozu atım yarım çay kaşığı kadar. Bunun bebeğe bir zarari olur mu? Internette tüketilebileceği yazıyor herhangi bir yanetkisini gören oldu mu?

ben günde 2 bardak içtim hiç problem yaşamadım. mide bulantısına çok iyi geldi. ayrıca hamileler için bulantı giderici drajelerde zencefil var

İçilir canım.. Ben hamileliğimde ağır grip olmuştum sadeçe ıhlamur ve zencefil içebilmiştim

ben günde 2 bardak içtim hiç problem yaşamadım. mide bulantısına çok iyi geldi. ayrıca hamileler için bulantı giderici drajelerde zencefil var
İçilir canım.. Ben hamileliğimde ağır grip olmuştum sadeçe ıhlamur ve zencefil içebilmiştim
Çok sağ olun kızlar hafif boğaz ağrım var malum başka bişey içilmiyor. Çok sağ olun

Günde 1 fincandan fazla içmeyin.
Bende bulantim için içmiştim iyi gelmişti. Ama fazlası zararlı .

Çok sağ olun kızlar hafif boğaz ağrım var malum başka bişey içilmiyor. Çok sağ olun
Aşırıya kaçma canım. Günde 1 fincan içebilirsin
Bulantıları da rahatlatıyor. Hamilelikte bebeğe kan akışını da sağlıyor.. yararları var ama dozunda içip aşırıya kaçmayınça .. Geçmiş olsun ve bebişin sağlıkla doğsun inşaALLAH

Çok sağ ol canım ıhlamura karıştırıp içtim biraz. Sağ olasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…