- 16 Haziran 2016
- 103
- 64
- 28
- 33
Ne güzel hızlı geçtiği anlar olmuş Can'ım :) benim hep bi sorun olduğundan yavaş yavaş geçiriyoruz[/QUOT
Umarım sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız evladınızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel hızlı geçtiği anlar olmuş Can'ım :) benim hep bi sorun olduğundan yavaş yavaş geçiriyoruz[/QUOT
Umarım sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız evladınızı
insan dayanamıyorki ama genede yaÇoğu gitmiş azı kalmış artık ya senin :)
haklısınız sanırımmmBende hamileyken zaman durmustu sanki...
Yerinde olsam bol bol uyur kendime vakit ayirir kitap okur alisveris yapar bolca keyif catardim...
Bebek olunca tuvalete gidecek zaman olmuyor...
ahh ahh keşke kuzum keşke evde can sıkıntısından ölüyorum vallaaBen de çok sıkılıyorum valla bi an önce bebişlerimize kavuşsak keşke![]()
Evet Can'ım senin durum da zor Allah kolaylık versin3 ay yeni doldu canım azaldı ama mesela bu sabah Sarı şu şeklinde kustum inş tamamen geçer hepimiz sağlıkla bu dönemi atlatalim
Sen de geri sayım başlamış Can'ım ya o bile büyük birşey :) şuan ben 23 olsa renkli ultrasona girsem diyorum ama bi olamadık 23 hafta :)Yalnız değilsiniz kizlar benimde günlerim bitmiyor ya![]()
Aramızda durumu en iyi olan sensin Can'ım :) ooooh maşallah 28 hafta ne kalmış geriye :)geçsin artık şu son aylarım ya bende kavuşmak istiyorum oğluşuma
Benim riskli bi hamileleğim olduğu için işe ara verdim Can'ım :s işte o yüzden bana daha zor geçiyor bazen yavaş moda alıyor hafta kendisini .. Mesela geçen hafta her gün cuma gibi geliyordu oysa takvim de salı ydıkesinlikle zaman geçmiyor....
bir de çalışan kadınız evde olsak daha zor geçerdi vakit![]()
Kaç haftalıksın Can'ımBenim daha çok ayim var![]()
Aynen geri sayıma başladıkSen de geri sayım başlamış Can'ım ya o bile büyük birşey :) şuan ben 23 olsa renkli ultrasona girsem diyorum ama bi olamadık 23 hafta :)
:)) bende her doktor kontrolüm den sonra metreyi alıp ne kadar olduğuna bakiyorum mercimek im büyümüş kocaman olmus diye seviyorumÖğrendiğim günden beri elimde cetvelle dolaşıyorum bebek şimdi 4cm gidip dört cm olan şeyleri ölçüp seviyorum Küçük bi erik kadar Ve kontroller ayda bire düştüğü için zaman daha zor geçiyor
Biz kadınlar yine gayet cici şeylere benzetiyoruz eşim hamamböceği kadar olmuş bizim kerata diyip gülüyo:)) bende her doktor kontrolüm den sonra metreyi alıp ne kadar olduğuna bakiyorum mercimek im büyümüş kocaman olmus diye seviyorum![]()
Yaaaa inanmıyorum kırk yıl dusunsem aklıma gelmez koptum yaaBiz kadınlar yine gayet cici şeylere benzetiyoruz eşim hamamböceği kadar olmuş bizim kerata diyip gülüyo
Ahaennur kaçıncı haftadan sonra çocuk daha hızlı büyüdü ve karnın daha hızlı belirginleşti ?geçsin artık şu son aylarım ya bende kavuşmak istiyorum oğluşuma
Aslında 40 hafta doluncaya kadar hep çok olcak Can'ım :) ben onu anladımSiz yine iyi vakit geçirmişsiniz bana daha cooook var![]()