Hamilelikte Zaman geçmiyor diyenler ??

geçer geçer bi bakmışsın bebeğin kucagında ve 6 7 aylık olmuş bile :)

Ewet bnde öyle düşünüyorum hele birde zor geçıosa bu süreç daha yaaaa Aralıkta doğum yani çok yolum var inş sağlıklı geçerde biz bebeklerim iyi olalım da

Evet yaa, gunler o kadar yavas geciyo ki. Normalde yaz aylari cok hizli gecer, bu sene gecmek bilmiyo

Ewet bnde öyle düşünüyorum hele birde zor geçıosa bu süreç daha yaaaa Aralıkta doğum yani çok yolum var inş sağlıklı geçerde biz bebeklerim iyi olalım da
Aynen Can'ım düşük tehlikesi yok ağrı yok gaz sancısı geçmedi bi türlü

Geçer inş canım bnim migde bulantısı serumla la geçti yeni yeni toparlayamadım bu sabah yine bi kustum hap kullanıyorum ama artık tam anlamıyla olmasın istiyorum inş herkesin güzel geçer

Evet yaa, gunler o kadar yavas geciyo ki. Normalde yaz aylari cok hizli gecer, bu sene gecmek bilmiyo
Aynen , tatil oldu mu göz açıp kapayıncaya kadar geçer tadı damağında kalırdı şimdi günleri bazen saatleri sayıyorum , gece 12 den sonra hamile takvimine bir gün daha ekleniyor ya o bile Mutlu ediyor .. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin

Geçer inş canım bnim migde bulantısı serumla la geçti yeni yeni toparlayamadım bu sabah yine bi kustum hap kullanıyorum ama artık tam anlamıyla olmasın istiyorum inş herkesin güzel geçer
Senin ki de ayrı zor Can'ım ya Allah kolaylık versin . Kaç haftalık oldun ? 3 ay dan sonra rahatlarsın umarım

3 ay yeni doldu canım azaldı ama mesela bu sabah Sarı şu şeklinde kustum inş tamamen geçer hepimiz sağlıkla bu dönemi atlatalim

Aynen , tatil oldu mu göz açıp kapayıncaya kadar geçer tadı damağında kalırdı şimdi günleri bazen saatleri sayıyorum , gece 12 den sonra hamile takvimine bir gün daha ekleniyor ya o bile Mutlu ediyor .. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin
Amin canim, Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Ben genelde 12 gibi yatiyorum, bekliyorum saat 12yi gecsinde hamilelik takviminde yeni gunun gelismelerini okuyayim diye :)

Ayyy hadi inşallah canim düzgün şekilde geçireyim bnde hamileliğimi

Back
X