• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte yüzünde leke olan var mı??

asd123qwe

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
7
0
16
İstanbul
3 aylık hamileyim çenemin altında,kaşımın ortasında,yanaklarımda kırmızı lekeler oluştu aynı zamanda soyulmaya başladı siyah noktarımda artmış durumda ne yapacağımı bilemedim acayip moralim bozuluyo aynaya bakmayı hiç istemiyorum. benim gibi sorun yaşayıp,çözüm bulan var mı??

3 aylık hamileyim çenemin altında,kaşımın ortasında,yanaklarımda kırmızı lekeler oluştu aynı zamanda soyulmaya başladı siyah noktarımda artmış durumda ne yapacağımı bilemedim acayip moralim bozuluyo aynaya bakmayı hiç istemiyorum. benim gibi sorun yaşayıp,çözüm bulan var mı??

bebeğinin cinsiyeti belli oldumu canım genelde kız bebeklerinde böyle olur diyolarr.. olanlarıda görmüştüm..

benim de dudağımın altındaki çukurda aynı şekilde kırmızı lekeler ve soyulma var sivilcelerim yeni yeni azaldı o kadar nemlendirici sürüyorum fayda etmiyo ilk kızımdada olmuştu şimdi yine oluyo bende kendimi çirkin hissediyorum valla :17:

Brnim de sol yanagımda cıktı leke mi desem sivilce mi bilmiyorum. Benimkiler de soyuluyo ve gün gectikce yayılıyo. Cok cirkinlestim aynaya bakasım hic yok. Cozumu ne bilmiyorum :(

benimki de erkek ve yüzüm iyice berbat oldu sanki sivilce izi gibi izler var yanaklarımda :25: bio oil diye yağ çıktı duyanınız vardır ondan aldım sürüyorum bakalım faydası olacak mı

Back
X