• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte yuzumuzde olusan SİS dedigimiz lekeler

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Mrb bayanlar yuzumde hamilelikten kaynakli cok fazla lekelenmeler olustu.sanki gozluk takmisim guneste kalmisimda goz cevrem beyaz.geriye kalan yuzumdeki yerler SİSLİ.ilk hamileligimdede leke olustu ama bu kadar degildi.ve hepsi kaldi yuzumde.simdi ikinci hamileligimdede kalirsa ben naparim :( :( :( bana bi akil verin neler yapmam lazim simdi veya dogumdan sonra nasil gidecek yuzumdeki lekeler:( ;(

Brnde iki hamileleik yaşadım ama çok şükür lekelerim oluşmadı yüzümde ama ablamın lekeleri vardı doğumdan sonra zamanla azaldı ama tam olarak gitmedi lazerle halleti sonrasında sizde öyle yapabilirsiz. Hamileliğiniz yaz aylarına mı denk geldi ? Genetikte olabilr tabi

Brnde iki hamileleik yaşadım ama çok şükür lekelerim oluşmadı yüzümde ama ablamın lekeleri vardı doğumdan sonra zamanla azaldı ama tam olarak gitmedi lazerle halleti sonrasında sizde öyle yapabilirsiz. Hamileliğiniz yaz aylarına mı denk geldi ? Genetikte olabilr tabi
Evet iki hamileligimde yaz ayina geldi :( malesef ilk hamileleigimde kaldi.ikincidede kalacak diye korkuyorum.lazer haricinde baska neler yapabilirim bilmiyorum.dogal yollardan

Evet iki hamileligimde yaz ayina geldi :KK43: malesef ilk hamileleigimde kaldi.ikincidede kalacak diye korkuyorum.lazer haricinde baska neler yapabilirim bilmiyorum.dogal yollardan
Anladım canım takma kafana yaaa geçer inşallah zamanla netten bi araştır bakalım vardır mutlaka doğal bişeyler :KK51:

Anladım canım takma kafana yaaa geçer inşallah zamanla netten bi araştır bakalım vardır mutlaka doğal bişeyler :KK51:
Bakiyorumda aslinda birde kk da kullabip memnun kalanlar oldumu biseyleri diye merak ettim direkt agizdan duymak daha iyi

Bakiyorumda aslinda birde kk da kullabip memnun kalanlar oldumu biseyleri diye merak ettim direkt agizdan duymak daha iyi
İlk hamileliğim bende çok duymuştum bu tür lekelerin olduğunu ama bende henüz yoklar. Kullandığım nemlendiricinin bunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Ama tabi ilerleyen günlerde ne olur bilemem. Doğal leke giderici kremler var araştırıp hamilelikten sonra kullanabilirsiniz.

Bayanlar dogum yaptim yarin 1 hafta olacak.yuzumdeki lekelerin gitmesi icin hala bisey bulamadim.neler yapmam lazim bilen varsa lutfen yazsin :(

Back