Canım iyice pişirip ye. Ben çiğ çiğ yedim hem de hamileliğin ilk 3 ayında :) tabiki bunu tavsiye etmem ama iyice pişir nefsini köreltKonu sucuk. Üst komşularım yapınca acayip kokusu geliyor ve yemek için deliriyorum. Ama hamilelikte yasak ve benim toksoplazmaya karşı bağışıklığım yok. Acaba çok pişirsem güvenilir bi yerden alıp olur mu ki? Doktoruma sormayı hep unutuyorum. Yiyen varmı ya şöyle kana kana yemek istiyorum
Aynennn. Ahhh ahhhh :)Aynen öyle valla. Hem onu düşünüyorum hem yesem bişey olrmu yemesem yemedim diye vicdan yapıyorm ahh bu hamilelik :)
Konu sucuk. Üst komşularım yapınca acayip kokusu geliyor ve yemek için deliriyorum. Ama hamilelikte yasak ve benim toksoplazmaya karşı bağışıklığım yok. Acaba çok pişirsem güvenilir bi yerden alıp olur mu ki? Doktoruma sormayı hep unutuyorum. Yiyen varmı ya şöyle kana kana yemek istiyorum
İşte o özen şimdi benim içimde olduğu için çok fazla. Bi kaybım olduğu için daha çok tedirginim. Evdeki pizzalarda dışarıdaki gibi olmuyor ki :)
Evet bende onu düşünüyorum annem ben hiç bişey bilmiyodum her şeyi yedim sana hamileyken sapasağlam doğdun işte diyor :)
Kokoreç, midye zaten hiç sevmediğim şeyler cnm ama sucuk sosis salam vs çok severm onlarda yasak maalesef işte. Ama 6. Aya kadar sabrettim artık sabrım kalmadı. :)
Kıyamam yaa canını çektirdim hakkını helal et bitanem üzüldüm ya bende alcam en kısa zamanda inşallah evim merkeze uzak gidemedim almaya :)Senin mesajınınokudım ve sabah gittim sucuk aldım kızartıp yedim
Önce çok az suda haşla zaten sonra yağini birakiyor ve iyice kizarana kadar pişir bir güzel yeeee:)hevesini alKonu sucuk. Üst komşularım yapınca acayip kokusu geliyor ve yemek için deliriyorum. Ama hamilelikte yasak ve benim toksoplazmaya karşı bağışıklığım yok. Acaba çok pişirsem güvenilir bi yerden alıp olur mu ki? Doktoruma sormayı hep unutuyorum. Yiyen varmı ya şöyle kana kana yemek istiyorum
İyi oldu özlemişim bayadır yemiodum:) yağını bile yan etmedimKıyamam yaa canını çektirdim hakkını helal et bitanem üzüldüm ya bende alcam en kısa zamanda inşallah evim merkeze uzak gidemedim almaya :)
Sakatat yemekte yasak ya ben daha çok içinde neler var diye yemiyorumBenm de içim almıyor sucuğu.yasak demedi doktor da.iyi pişmiş olacakmış her et türü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?