Aman gülüm yasak çok iyi pişirmeden yeme ben gram koymadım ağzımaYasakmıymış ben her sabah bol bol yiyiyorum
Ay bende yemiyim ozaman içime kurt düştüAman gülüm yasak çok iyi pişirmeden yeme ben gram koymadım ağzıma
Ayy tadımlık yemek istemiyorum işte doya doya yemek istiyorum en çok bunu çekiyo canım doktor da az ye dicek tahminen tahta gibi yapsamda yinede yesem bişey olmaz inşallah ya. İlk gebeliğimde bilmiyodum güvenilir olmayan bi yerden paket aldım iki üç gün ardı ardına yedim bebeğimi kaybettim sonra vicdan azabı yaptm kendime ama toksoplazmadan kaynaklı değilmiş. Şmdi de çok korkuyorum bişey olcak diye.
Çok güvendiğim bi kasaptan alıyodum sucuğu bi sorun olmaz inşallahGüvendiğin bi kasap varsa eğer kıymanı al kasaba yapyır. Güvenle.yiyebilrsin o zaman
Ya ben yiyorum. Doktorum bana çiğ et yeme dedi. Salam falan yemiyorum ama o pişiyor bence bişey olmaz. Ben bir de haftada 1 kez yedim. İçime kurt düştü şimdiKonu sucuk. Üst komşularım yapınca acayip kokusu geliyor ve yemek için deliriyorum. Ama hamilelikte yasak ve benim toksoplazmaya karşı bağışıklığım yok. Acaba çok pişirsem güvenilir bi yerden alıp olur mu ki? Doktoruma sormayı hep unutuyorum. Yiyen varmı ya şöyle kana kana yemek istiyorum
Bu dediğini kasaba yaptırsam olmaz mı ki? Nasıl üşeniyorumSenin caninin cektigi sucuk degil aslinda baharat :) sucuk dedigin sey baharattan ibaret. Sucuk baharati al kendine kiymada al. Soyle guzel bi harc hazirla sonrada kizart guzelce. Hem gonlun rahat olur kendin hazirlamis olursun hemde karnin doyar :) ohh miss
Off sorma. Bugün misafirliğe gittim dolabın kapağı açıktı orda gördüm yine aklıma geldi kudurcam sucuk diye. Hepte canm zararlı şeyler istiyor ya. Çiğ köfte yiyorum ama Etsiz tabi. Poff pof.aayy bende aynı şekilde sucuk diye ölüyorum resmen ama yemiyorum.
bir de o kirli çıkmıyor mu illa ki p..naarr sucuk diyee ağzının ortasına çarpasım geliyor
O da olur cnm :)Bu dediğini kasaba yaptırsam olmaz mı ki? Nasıl üşeniyorum
Hay ağzın bal yesin istediğin ne varsa yesin :) pizzada çok istiyorum onuda salam sucuk var diye yemiyodum. Ayy bi cesaret geldi bana karnımda acıktı :)Bence çok kasmamak gerekiyor. Ben hamileliğimin başından beri canımın çektiği herşeyi (Hamburger vs.) az da olsa yedim. Konu sucuk değil çiğ etin yenmesi. Yani çiğ ette bahsettiğiniz bakteri var ve hiç bir bakteri belirli bir sıcaklığın üzerinde yaşayamaz. O yüzden bence güzelce kızartın ve yiyin. Diğer yediğiniz herşey çok mu organik ve katkı maddesiz sanki :) Kendinize bunu yapmayın hamilesiniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?