• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte veya doğum sonrası hipertroid

promum

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
5
0
16
İstanbul
Arkadaşlar, benim 5 aylık bir bebeğim var. 3 hafta önce hipertroid teşhisi konuldu ve günde 3 adet ilaç içmeye başladım, 3 haftanın sonunda yapılan kan tahlilinde değerlerimde herhangi bir değişim olmadığı için ilaç sayısı 6' ya çıkarıldı. Çocuk doktoru 3 doz iken emzirmeme izin vermişti..ama 6 doza izin vermiyor, bebeğe geçer diyor..ve şimdi bebeğimi memeden kesmek zorundayım..çok zor, ağlıyorum habire..bu durumda olan veya yakınlarından bunu yaşayan arkadaşlar varsa sizler neler yaptınız? Lütfen paylaşır mısınız?

bende doğum sonrası yakalananlardanım 4 ay oldu dogum yapalı 2 haftadır ilaç kullanırm emzirmiyorum propycil içiyrm prospektüste bebeğe süt yolu ile gecer bebekte guatr meydana gelebılır yazıo.doktorum kullanabılırsn dedı ama ben rıske atmk ıstemedım.sizde belırtısı var mı ben hamılelıktekı kıloları veremedım kılo verdırır dıyo ve ınanasım gelmıo hıc bu hastalıga yakalandgma hıc bır belırtısı yok cunku.siz kılo veriyormusunuz

Back