Hamilelikte ve doğum sonrasında yaşanan kalp çarpıntısı ritim bozukluğu.

zeyneppaslann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
1
0
17
Kızlar 4 haftalık hamileyken kalp taşikardi geçirdim ve acillik oldum damar yolundan verilen ilaçtan sonra ritimlerim normale döndü doktorum kardiyolojiye görünmem gerektiğini söyledi kardiyolojiye gittim ve birşey olmadığını söyledi hamileliğim boyunca bir daha kısa süreli bile olsa çarpıntım hiç olmadı doğumdan sonra 5. Ayında 1 hafta arayla uzun süreli tekrardan kalp çarpıntısı yaşadık 5-10 dakika kadar sürdü acile giderken normale döndü sonra neredeyse 1 ay hiç olmadı ve şimdi yine haftada 1 bazen 3 günde bazen 2 günde bir 5 saniyelik çarpıntılarım oluyor doktora gittim holter takıldı orda da görüldü çarpıntım doktor emzirdiğim için ilaca başlamadı çarpıntın olduğu zaman beloc iç dedi sizde uykusuzluktan yorgunluktan yaşanan bir durummudur başına gelen var mı kalp hastası olmak endişelendiriyor ve korkutuyor sürekli ölüm korkusu yaşamaya başladım psikolojikmen baya etkiledi bu durum beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…