Hamilelikte vajinal mantar enfeksiyonu

Ebrar72

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
55
18
27
Merhaba arkadaşlar ben 35 haftalık hamileyim ve 28 haftalık olduğundan beri vajinal mantar enfeksiyonu oldum ne geçiyor ne azalıyor sadece travazol diye bir krem var o anlık etki ediyor onun da sürekli kulanımı tavsiye edilmiyor bekarken hiç olmamıştı doktor ne verdiyse de işe yaramadı sirkeli su dendi ama oda çok fazla yakıyor ve gece uyuyamıyorum bile kaşıntıdan ağrıdan yanmadan doğumdan sonra bide bununla uğraşmak istemiyorum doğumdan sonra da devam eder mi bu hastalık çünkü daha önce hiç olmamıştı şunu düşünüyorum dikişlerin olursa ve yine yanma batma kaşıntı olursa ne yapacak ilk doğumum olduğu için de pek bi bilgim yok açıkçası bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim 🙂😘

Merhaba arkadaşlar ben 35 haftalık hamileyim ve 28 haftalık olduğundan beri vajinal mantar enfeksiyonu oldum ne geçiyor ne azalıyor sadece travazol diye bir krem var o anlık etki ediyor onun da sürekli kulanımı tavsiye edilmiyor bekarken hiç olmamıştı doktor ne verdiyse de işe yaramadı sirkeli su dendi ama oda çok fazla yakıyor ve gece uyuyamıyorum bile kaşıntıdan ağrıdan yanmadan doğumdan sonra bide bununla uğraşmak istemiyorum doğumdan sonra da devam eder mi bu hastalık çünkü daha önce hiç olmamıştı şunu düşünüyorum dikişlerin olursa ve yine yanma batma kaşıntı olursa ne yapacak ilk doğumum olduğu için de pek bi bilgim yok açıkçası bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim 🙂😘
Çamaşirinizi sürekli kuru tutmaya calisin nemden kacinin,hamilelikte olur ama sonrasinda olmama ihtimali yüksek

Her tuvalet sonrası peçeteyle kurulanırım günde bazen 4 5 defa çamaşır değiştirdiğim oluyor suya çok az sirke koyup o suyla yıkanırım geceleri elbise giyip altına bir şey giymeden yatarım hava alsın nemlenmesin iyileşsin diye ama yok ben üstüne gittikçe o daha beter oluyor

Çamaşirinizi sürekli kuru tutmaya calisin nemden kacinin,hamilelikte olur ama sonrasinda olmama ihtimali yüksek
Her tuvalet sonrası peçeteyle kurulanırım günde bazen 4 5 defa çamaşır değiştirdiğim oluyor suya çok az sirke koyup o suyla yıkanırım geceleri elbise giyip altına bir şey giymeden yatarım hava alsın nemlenmesin iyileşsin diye ama yok ben üstüne gittikçe o daha beter oluyor

Bulabilirseniz niola yagi var.kokusuda guzel camasiriniza 4-5 damla damlatiyorsunuz gun icinde bi kac defa hamilelikte zarari olurmu bilemem ama bi arastirip deneyebilirsiniz bence

Bende 35 +4haftalik hamileyim yaklaşık 2 haftadır enfeksiyon tedavisi görüyorum toplamda 27 derim verildi ilacti vs derken mahvoldum ama bunada çok şükür enfeksiyona bağlı açılma dahi olduğu söylendi erken doğum riskim vardı çok şükür atlattım ama hâlâ erken doğum riskiniz var yinede detaylı bir şekilde inceleyin derim çünkü çok OrullOr oluyor
Bende 35+4 haftalık hamileyim yaklaşık 2 haftadır enfeksiyon tedavisi görüyorum toplamda 27 adet serum verdiler ve bir ilaç başlandı ağrı durumuma göre bazen 6×2 bazen 4×2 seklinde ilac verildi enfeksiyona bağlı açılma olduğunu söylediler,bence farkli doktora da görünün derim zira bana erken doğum riski dahi olduğunu söylediler inanın bu süreç çok zor oluyor ,şimdi hala beklemedeyim ilacın dozu düşürüldü,ilaç tedavisininde iki güne biteceğini sonrasında gelen ağrılar neticesinde doğum olacağını söylediler çok geçmiş olsun sizede inşaallah bir an önce atlatirsiniz 🤲Rabbim herkesin yad ve yardımcısı olsun inşaallah🤲

Amin Allah razı olsun benimki bitmesedençok şükür azaldı en azından doktorum doğumdan sonra tamamen gidebileceğini söyledi 😍

X