• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte vajinal kist

Serpilboran

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2019
15
5
16
34
Merhaba 10 haftalık hamileyim kayısı büyüklüğün de vajinal kist oluştu bir anda ve Dr bebeğe zararı yok enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum ama kesin çözüm için kültür verdim sonucunu bekliyorum ama bu kist ben yürürken içimden bir şey düşüyor gibi hissettiriyor Dr sonucu bekleyelim dedi hamilelikte geçiren var mı nasıl bir tedavi uygulandı yardımcı olur musunuz

Merhaba 10 haftalık hamileyim kayısı büyüklüğün de vajinal kist oluştu bir anda ve Dr bebeğe zararı yok enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum ama kesin çözüm için kültür verdim sonucunu bekliyorum ama bu kist ben yürürken içimden bir şey düşüyor gibi hissettiriyor Dr sonucu bekleyelim dedi hamilelikte geçiren var mı nasıl bir tedavi uygulandı yardımcı olur musunuz
bende de kist vardı ılk haftalar bebege zararsız yerdeydı kendı kendıne gıttı hıc ılac kullanmadım. Enfeksıyonda daha sonrakı haftalarda olmustu bır fitil kullanmıstım gecmıstı gebelıkte sık olan şeyler endışe etmeyın.

Merhabalar , 14+3 deyim kist oluştuğunu öğrendim yumurta catlamamis dedi doktorum , herhangi bir sorun olmadığını bebeğe zarar etmeyecegini desede günlerdir aklım orda . 😖 Lütfen cevap yazar mısınız ?

Merhabalar , 14+3 deyim kist oluştuğunu öğrendim yumurta catlamamis dedi doktorum , herhangi bir sorun olmadığını bebeğe zarar etmeyecegini desede günlerdir aklım orda . 😖 Lütfen cevap yazar mısınız ?
Benim kistim rahim dışında oluşmuş bebeğe zararı yok ama bende çatlama yaptırmıştim bı yumurta öyle olmuştu 9 haftalarda kayboldu .Dr zamanla kaybolur demişti zararı olmaz demisti hatta miyom da vardı biraz büyüdü 3 aydan sonra yavaşladı

Back