- 26 Aralık 2016
- 923
- 689
- 103
- Konu Sahibi damlaainkorea
Kızlar selamlar gebeliginde zaman zaman vajinada vajina kenarında agri veya batma hisseden var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor bir yerlerde sürekli bir sızı olacakKızlar selamlar gebeliginde zaman zaman vajinada vajina kenarında agri veya batma hisseden var mı?
Sizin bebiskonun cinsiyeti ne oldu acaba? Bir de ne aşerdiniz? Yanlış hatırlamıyorsam kızdı sizin kiOluyor bir yerlerde sürekli bir sızı olacakbir yer bitiyor iki gün iyisin hop başka yer
Kız benimkiSizin bebiskonun cinsiyeti ne oldu acaba? Bir de ne aşerdiniz? Yanlış hatırlamıyorsam kızdı sizin ki
Demek ki vücudunuzun ihtiyacı var enerjiyeKız benimkisizinki belli mi?
Ben ilk aylarda bir turşu suyu istedi canım bir de incir, başka aman aman ölesiye bir şey çekmedi canım :) şu an emzirme döneminde de bir tatlı yeme isteği var ki tatlı ile aram yoktur normalde![]()
Sağlıkla gelsinDemek ki vücudunuzun ihtiyacı var enerjiyebenim ki belli değil bacağını açmadı ama doktor kız olabilir dedi, sanırım ilerleyen haftalarda öğreneceğim. Ultrasona girmeden bir çikolata atarım ağzıma
![]()
Amin, Allah razı olsun. Rabbim size de mutluluk sağlık versin yavrunuz ile, bereketli olsun her gününüzSağlıkla gelsin![]()
Amin amin cümlemiz inşallahAmin, Allah razı olsun. Rabbim size de mutluluk sağlık versin yavrunuz ile, bereketli olsun her gününüz
Yarım saat önce sade türk kahvesi için gerçekten işe yarıyor bebişler hemen hareketleniyorDemek ki vücudunuzun ihtiyacı var enerjiyebenim ki belli değil bacağını açmadı ama doktor kız olabilir dedi, sanırım ilerleyen haftalarda öğreneceğim. Ultrasona girmeden bir çikolata atarım ağzıma
![]()
Ay gerçekten mi? Yaparım bunu. Yaaa bu arada 35 haftalik misiniz? Masallah sag salim kucağınıza alin yavrunuzu. Sizin minnakın cinsiyeti nedir?Yarım saat önce sade türk kahvesi için gerçekten işe yarıyor bebişler hemen hareketleniyor![]()
Ben de instagramda görmüştüm denedim gerçekten işe yaramıştı. Şimdi hiç yerinde durmuyor orası ayrı hareketini hissetmediğim 10 dakika olmadı resmen kıpır kıpır :) 35+5teyim kızımız olucak hayırlısıyla :)Ay gerçekten mi? Yaparım bunu. Yaaa bu arada 35 haftalik misiniz? Masallah sag salim kucağınıza alin yavrunuzu. Sizin minnakın cinsiyeti nedir?
Ne güzel Rabbim nazardan sakınsın, güzel kolay bir doğum olsunBen de instagramda görmüştüm denedim gerçekten işe yaramıştı. Şimdi hiç yerinde durmuyor orası ayrı hareketini hissetmediğim 10 dakika olmadı resmen kıpır kıpır :) 35+5teyim kızımız olucak hayırlısıyla :)
Amin teşekkür ederim :) Evet olmuştu benim de hatta bazen hala daha tarif edemediğim ağrılar oluyor. Ama böyle şeyler çok normal sonuçta içeri de bebiş büyüyor ve bütün organlarımızı sıkıştırıyor , baskı yapıyor. Doktoruma sorduğum da dinlendiğin de geçen ağrılar seni korkutmasın demişti. Bir de doktorum bana 13.haftadan sonra magnezyum içeren takviye başlattı , gün içinde ne kadar hareketli olsam da gün sonunda yaptığım yarım saatlik yürüyüşler de ağrılarımın azalmasında çok yardımcı oldu ayrıca kilo kontrolünü de sağlıyor. Yürüyüşünüzü de ihmal etmeyinNe güzel Rabbim nazardan sakınsın, güzel kolay bir doğum olsunsizde vajina agrisi olmuş muydu peki?
Dikkate alacağım, çok teşekkürler zaman ayırdığınız içinAmin teşekkür ederim :) Evet olmuştu benim de hatta bazen hala daha tarif edemediğim ağrılar oluyor. Ama böyle şeyler çok normal sonuçta içeri de bebiş büyüyor ve bütün organlarımızı sıkıştırıyor , baskı yapıyor. Doktoruma sorduğum da dinlendiğin de geçen ağrılar seni korkutmasın demişti. Bir de doktorum bana 13.haftadan sonra magnezyum içeren takviye başlattı , gün içinde ne kadar hareketli olsam da gün sonunda yaptığım yarım saatlik yürüyüşler de ağrılarımın azalmasında çok yardımcı oldu ayrıca kilo kontrolünü de sağlıyor. Yürüyüşünüzü de ihmal etmeyin