- 2 Ekim 2023
- 805
- 1.608
- 33
- 28
çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım :)Çok sevindim sizin adınızaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bir şeu sorucaktım 2. Düzey ultrasonografi yapıldı mı size?
Amin inşallahAy gerçekten berbat hissettiriyor.
İnşallah bir an önce geçer bu durum
Teşekkür ederim canım.
İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.
Evet 18.haftadan sonra yapılıyormuş. Benim doktorum ve hemşiresi kafamı karıştırdı da güvenemedim. Dediklerine göre bunu yapınca cinsiyet belli olurmuş başka türlü olmazmışçok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım :)
Detaylı ultrason mu acaba dediğiniz? Öyleyse iki hafta sonra yapılacak
Canım hormonlardan dolayı bu çok normal. Çoğu hamilede bu durum görünür ama benim sana naçizane tavsiyem kendine bi uğraş edinmen. Hobilerine vakit ayır, bol bol yürüyüş yap, temiz hava al, spor yap, pozitif enerjili insanlarla birarada olmaya çalış. İlk gebeliğimde bunları yapmadım ve çok duygusal kaygılı bi hamilelik yaşadım. Şimdi ikinci gebeliğimde bunlar hayatımda var ve hatta çok yoğunum duygusal olacağım boşluğu bile bulamıyorumSelam kızlar, hayırlı cumalar
Tüp bebekle 10+3 hamileyim.
Şükürler olsun hiç öyle belirtim bulantım ağrım felan yok.
Yani doktora gitmesem hamile olduğumu asla anlayamam. O anlamda rahat geçiyor.
Ama son günlerde aşırı bir ağlama/ duygusallık ve herşeyi kafaya takma başladı.
Normalde dünya yansa umursamayan biriyim ama son 3 gündür sürekli sebepsiz aralıksız ağlıyorum ve hüzünlü hissediyorum.
Sizdede oldumu böyle? Geçiyormu?
benim 22. haftaya denk gelecek aşağı yukarı. hayır ne alakası var canım benim 11. haftada belliydi cinsiyetEvet 18.haftadan sonra yapılıyormuş. Benim doktorum ve hemşiresi kafamı karıştırdı da güvenemedim. Dediklerine göre bunu yapınca cinsiyet belli olurmuş başka türlü olmazmış
Bende öyle biliyorum ama bana böyle dedikleri için herhalde ben yanlış biliyorum diye doktoru sorgulamadım, sanırım doktorumu değiştirecem hiç güven vermedibenim 22. haftaya denk gelecek aşağı yukarı. hayır ne alakası var canım benim 11. haftada belliydi cinsiyet
valla güven duymuyorsanız yolun başında değiştirin. ben 5. ayda fark ettim güvenmediğimi ve mutlu olmadığımı. hemen değiştirdim. şimdi gittiğim doktorum tam benim kafam göre. gereksiz detaylar ile boğulmuyoruz. gereksiz konuşmalar yapmıyoruz. her şey harikaBende öyle biliyorum ama bana böyle dedikleri için herhalde ben yanlış biliyorum diye doktoru sorgulamadım, sanırım doktorumu değiştirecem hiç güven vermedi
Benim doktorum konuşmuyor asla anca ben soru sorarsamvalla güven duymuyorsanız yolun başında değiştirin. ben 5. ayda fark ettim güvenmediğimi ve mutlu olmadığımı. hemen değiştirdim. şimdi gittiğim doktorum tam benim kafam göre. gereksiz detaylar ile boğulmuyoruz. gereksiz konuşmalar yapmıyoruz. her şey harika
siz bence size güven veren bir doktor bulun kendinize hiiç strese girmeyin :))Benim doktorum konuşmuyor asla anca ben soru sorarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?