hamilelikte üstüne görme

elena74

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
1
0
6
34
İstanbul
Merhabalar, 3 aylık evliyim.benim adetlerim çok düzenlidir.bu ayın 15 inde adet olmam gerekiyordu. ama üç gün geciktim.ayın 18 inde sadece açık renk bikaç damla geldi sonra durdu.ertesi gün tekrar aynı şey oldu.bu arada belimde ve kasıklarımda ağrılarım vardı ama adet ağrısı gibi deildi.sonra 20 sinde su gibi gelmeye başladı. ama yine çok koyu ve pıhtı şeklide deil.ama akıcı bi haldeydi.sizce hamile olabirmiyim. idrar testi yaptırmalımıyım ve ne zaman yaptırsam uygun olur.ne yapmamı önerirsiniz.Şimdiden çok teşekkür ederim.

8 kasimda adet gunumdu
Ve lekelenme oldu iki gun arkasi gelmefi 11 kasimda test yaptim poxitifdi
12-13 dede yaptim pozitifti
15 kasimda lekelenme basladi
Ve kanama oldu normal regl gibi
Meger kimyasal gebelikmis
Kasik agrisi
Sik idrara cikma uyku hali
Bnde yasadim gebelik belirtisi

Test yapin pozitif cikarsa kan verin betaya baktirin
Belirtiler gebelik oldugunuda dusunduruyo

Son düzenleme:
merhaba kızlar bilgisi olan varmı acaba,benim 2 gün önce çok az kırmızı leke geldi tamam adet oluyorum dedim sonra birdaha hiç gelmedi,ara ara lavaboya girdiğimde belli belirsiz kahve leke geldi ,dün yada bugün adet günümdü sizce bu ne demek....

Canım hamile olabilirsin.Kanaman da yerleşme kanaması olabilir düzensiz ve az olmuşssun çünküü.. genelde tam adet dönemi görülüyomuş bu yerleşme kanaması

Arkadaşlar ben şunu merak ediyorum hamilelik sırasında bu kan basıncı vs değişiyo ya mesela 3. ayda nabız kaç oluyodur? son aylara doğru 120 130 görenler oluyo çünkü.. acaba 3. ayda da bir yükselme oluyo mu bilen arkadaşlar varsa cevap verebilirse çok sevinirim :)

lütfen ayrdımcı olun ne olur beta hgcm 34 cıktı 2 gun sonra test yaptıdım 100yukseldı ve kanamama basladı sonradoktor duseblırdedı kan testı yaptı baktıkı 2ye katladı kanamam haladevam edıyor fakjat beta hgcm yukselıyor annem banahamleyken 2 ay adet gormus fakna vaamamıs 2 aydaansona bana hamle oldugunu anlamıs acaba bende ustunemı goruyorum kac gun suucek bukanama benm gbı olan varm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…