• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte ultrason

twoflowers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2024
2
0
1
28
Merhaba , 14 haftalık hamileyim. Tüp bebek tedavisi ile gerçekleşti. Doktorum artık ayda 1 kontrole gelmen yeterli olur dedi, 2 hafta geçti fakat ben annelin iç güdüsü mü nedir bilmiyorum merak ediyorum iyi mi diye. Arada sırada kasıntılarım oluyor muhtemelen rahim büyümesinden kaynaklı ama yinede insan merak ediyor. Sizce 2 hafta daha beklemeli miyim? Yoksa sadece kalp atışını dinlemek için ultrasona girmelimiyim? Sizde de böyle oldu mu? Çok merak ediyorum. Henüz onun hareketlerini hissetmediğim için endişeliyim, belki hareketlerini hissetsem bu kadar endişe etmezdim. Böyle endişe duymam normal mi?

İlk hamileliğinizse normal . Bende hamileyken sürekli endişe ederdim . Bir bahane bulup gitmek görmek isterdim . Gayet normal duygularınız . Eminim sağlıklı ve iyidir ancak isterseniz tabiki de gidip görebilirsiniz. Annelik iç güdüsü onu merak etmeniz çok doğal ve görmek en doğal hakkınız 😊

evet her ay zor bekledim ben de kontrol günlerini ama bebeğin hareketlerini hissetmeye başladığınızda biraz daha rahatlıyorsunuz. bosuna evham yapmayın. cok isterseniz 12. haftadan sonra asmde kalp atısı dinleyebilirsiniz. ama ben ona bile kendimi tutup gitmedim 😂😂 alışkanlık edinirim de sürekli gitmek isterim diye 🥲

Back
X