- 11 Şubat 2018
- 153
- 106
- 103
- Konu Sahibi Sukufesunaz
-
Peki tesekkur ddsrkmSakın öyle bir şey yapma zencefil rahim hareketliliğine sebep olur düşük olabilir. Vereceği ilaç hormon düşürücü bir ilaç bir zararı yok. Tsh düşmezse bebeğini kaybedebilirsin bebeğin düşmezse bile bir çok rahatsızlığı olabilir. Hamilelikte doğal yöntem diye bitkilere sarılmayın çok tehlikeli. Doktorunuzu dinleyin.
tesekkur ederim bilgi icinAblam ilk çocuğunu Tsh yüksekliğinden kaybetti çok geç fark edildi ilaç a daha yeni başlamıştı. Şuan tekrar hamile ve ilaçı ömür boyu içecek. Ayrıca doktorunuz demedi mi , zencefil, yeşil çay vs. Bitki çayları yasak diye? Aman diyim Sakın içmeyin biran önce dahiliye uzmanına gidip ilaçla başlayın
Kesinlikle verilen ilaci kullanmalisin zaten o ilac degil vucudunda eksik olan hormonu tamamliyacak ve bebek icin cook cok onemli sakin ihmal etme ayda bir ilac doxunda ayarlanmali hamileligin biyunca kontrol ettir..benim de troid bezlerim alindi o ilaci 150 lik olarak kullaniyorum hamiliekte dahada artti hatta simdi bebegim cok saglikli cok sukur...kızlar hamilelikte tsh yüksekliği yaşayanlar varmı. Şuanda geçiren veya geçirmiş doğum yapmış atlatmıs olanlar. Yaptirdigim tahlillerde 7,5 cikti. 8. Haftanin icindeyim internette felaket yaziları yaziyo. Doktor dahiliyeye gitmemi söyledi. İlac vericek ama kullanmak hic istemiyorum. Doğal yöntemler mesela zencefil suyu kullanmak iyi geliyormuş. Bu konuda genel olarak yardimci olucaklar varmı
Masallah. Allah hepimize sifa versinKesinlikle verilen ilaci kullanmalisin zaten o ilac degil vucudunda eksik olan hormonu tamamliyacak ve bebek icin cook cok onemli sakin ihmal etme ayda bir ilac doxunda ayarlanmali hamileligin biyunca kontrol ettir..benim de troid bezlerim alindi o ilaci 150 lik olarak kullaniyorum hamiliekte dahada artti hatta simdi bebegim cok saglikli cok sukur...
Cok sagolun icim rahatliyo boyle okuyunca. Yarina randevu aldim. Biraz sagdan soldan kulak dolmasi seyler de insani arada birakiyo dere otu falanda düsürüyomus ilac sart degil hamilelikte yukselmesi normal diyenlerde var cevremde. Ben doktu dinlicemCanim hic canini sıkma benim annem annanem ben dayimlar kuzenlerim hepsinde var genetik bisey hamileykende ictiler hep hic bi problem olmadi benim iki ayda 5.85den 0.40a dustu ilacla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?