Öncelikle herkese merhaba .. nerden başlasam bilmiyorum .buraya bunları yazmak için o kadar çok dua ettim ki ve şimdi yazıyorum çok şükür ..arkadaşlar benim hamileliğimde de 26.haftasında tsh yüksekliği çıktı.kafın doğum doktorum 10gün kadar beklememi tekrar kan aldırıp baktırmamı istedi tabi bende tsh yüksekliğinde neler oluyomuş falanmış haberim yoktu sadece doktorumu dinledim ben gidip kan tahlili yaptırmak için dahiliye doktoruna başvurdum neden bu testleri istediğimi sordu bende önceki kan deperlerimi gösterdim ve göstermemle o gün benm için sanki hayat durdu bana hemen ilaç içmem gerektiğini yoksa çocuğumda zeka geriliği olucağını söyledi beynimden vuruldum o gün ağlayarak doktorumu aradım bana sakin olmam gerektiğini hamilelikte olabiliceğinş söyledi ama nafile o gün durdu benm için ilaca başladık ama kafamda hala o sorun benm çocuğum içsemde içmesem de zeka geriliği olucak mı bi kere çıkmıştı tsh ım dedim ve bu arada sürekli bu siteden burdaki yazıları okuyordum her gün aralıksız ağladım her gün ve Allaha yalvardım gecelerce.şu an o kadar iyi anlıyorum ki sizi ..o yüzden burada yazma gereği duyuyorum .anneler anne adayları sakın korkmayın ilaçlarınızı için ama içinizi de ferah tutun.ben 6ay önce doğum yaptım.doğduğu gün Allahım dedim nasıl anlıycam nasıl anlıycam çocuğumun zekasını . Şu an oğluma doktoru sosyal geliştirilebilir zekaya yani herkesden daha çabuk herşeyi kavrayabilicek zekaya sahip olduğunu söyledi...ona her baktığımda o kalbimi kararttığım boş yere kendimi harap ettiğim günler geliyo .çok uzattım lafı sanırım ama size diyceğim şey şu hamileliğinizin tadını çıkarın bebekler ilk 3ay uzun süre eğer sizin tiroidinzi almasaa sorun çıkar ama hepimzi bilinçli anneleriz bir kaç ay ilaç içmeseniz farketmeseniz bile sorun olmuyormuş ...bebeğiniz karnınızdayken ona mutluluğunuzu verin sağlıklı günler herkese