İlacın dozu bana az geldi ama doktor 4,22 olduğu için o kadar verdiğini söyledi senin değerin kaçtı ki günde 2 kere kullandınCanim ben o haplardan gunde 2tane kullaniyordum. Kullanmazsan bebekte zeka geriligi oluyormus hic aksatma sakin. Hamileligim boyunca hergun 2tane kullaniyordum. Hic unutmadan ceplerimde bile vardi. Birsey olmuyor bebege gec kalmamissin bebektenyeni ztn icini ferah tut
Merhaba ben hamileliğimin 9. Haftasında doktorumun istediği testlerde tsh değerim 4,22 çıktı 25 mg lık ilacın yarısını içmemi söyledi 9+5 te ilaca başladım sizce bebeğe bi zararı olur mu ilaca başlamaya geç kalmış olabilirmiyim
Benimde tsh değerim yüksek . Gebelik öncesi ay 8di endokrin doktoruna gidiyorum her ay . Hiçbir sorun yaşamadım şimdilik . Kimsede böyle bir bilgi veredi düşük falan yaparsın diye.Kızlar merhaba ben 5 haftalık hamileyim kan tahlili verdiğim de TSH değerim 5.50 çıktı doktorum düşük ihtimali var endokrinoloji ye git baktır dedi ama 4 gündür doktor bulup gidemedim çarşamba günü doktor gelecekmiş o zamana gideceğim sizce çok büyük bir sorun olur mu korkuyorum...
Ben dün doktora gittim ve tsh değerim 2.68 çıktı doktor ilaçlık bir durum yok dedi bugün de kadın doğuma gittim oda aynısını söyledi sorun olmaz dedi inşallah olmazHamilelikte tsh 22 çıkmıştı ilac içmeme rağmen kızımda zeka geriliği ve boy kısalığı okma ihtimali yüksek dendi tabi ben en baştan ilac kullanıyodum ama yinde 22 ye kadar cıkmış.
Çok sukur kizim suan 18 aylik ve sağlıklı ilaçları aksatmadan icin
Ben dün doktora gittim ve tsh değerim 2.68 çıktı doktor ilaçlık bir durum yok dedi bugün de kadın doğuma gittim oda aynısını söyledi sorun olmaz dedi inşallah olmaz
Bir sıkıntı olmaz inşallah bazen abartarak anlatıyorlar korkutuyorlarZaten değerleriniz normal
Bir sıkıntı olmaz inşallah bazen abartarak anlatıyorlar korkutuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?