• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte tomografi

Fatma2725

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
30
3
86
35
2 haftalık gebeyim nöroloji uzmanına söyledim ama anlamamış beyin tomografisi çektirdim duyunca çok panikledi korktu kadın doğumcu ise birşey olmaz dedi çok ağladım çok yıprandım yaşayan varsa yardım edebilir mi?

Bende kizima hamileymisim haberim yoktu ilacli beyin mr girmistim 20dk kadar sürdü ciktim 1.5 hafta sonra gebe oldugumu ogrendim ve bende senin gibi cokk korktum kadin dogumcum hicbirsey olmaz dedi ama ben dogana kadar oldum oldum dirildim ama Allaha şükürler olsunki hicbirsey yok icini daraltma bos yere hiçbirşey olmaz

Hic korkma canm. Ill gebeligde bilincli beyin tomografim cekildi. Yani gebeligim 6 veya 7 aylikti. Bende saglilciyim tomografinin zararo yok panik yapma rahat ol.

Hiiiiiççç kendine dert etme. Ablam mr'a girdi. Hamile olduğunu bilmiyordu. Kızı şuan süper zeka 10 yaşında... Psikolojini bozup bebişi de üzme içerde

Mr için zaten zararsız diyorlar tehlikeli olan tomografi doktor gebeliği sonlandırmaktan felan bahsetti Ne yaşadığımı bir Allah bilir bir ben

Mr için zaten zararsız diyorlar tehlikeli olan tomografi doktor gebeliği sonlandırmaktan felan bahsetti Ne yaşadığımı bir Allah bilir bir ben
Aynısını ben yaşadım. Adetime 10 gün varken tomografi çekildim.emar ve röntgeni zararı yok ama tomografi direk radyosundan verildiği için fetusu etkiliyor.doktor bana bebeği aldı sakat olur dedi.ama hiç üzülme zaten radyosundan etkilenseydi zaten hiç gelişim göstermedi. Eğer emin olmak istersen ben çekilen tomografinin filmi ile beraber üniversitede riskli gebelik bölümü var.ordan seni bi radyoloji uzmanına yönlendirip fetusu ne kadar radyosyona kaldığını hesapliyorlar ve ona göre rapor veriyorlar.ama emin ol hiç bir şey olmuyor korkma

Ben doğum yaptım hicbirseyimiz yok. O kadar korkuttular ki üniversitedeki doktor hicbirsey olmaz ağladığın la kalmış sin dedi.suan 1 yaşında yiz
Tomografi çekilirken bebeğiniz kaç haftalık tı benim bebeğime de birşey olmaz değil mi belim çok ağrıyor korkuyorum

3 haftalik hamileyim dim. Korkma daha adet günüm bile geçmemiŞti. Öyle korkuttu ki özel hastahanedeki doktor hemen aldı sakat olur dedi ömür boyu ona bakmaktan sa.ne kadar da rahat söyledi. O kadar üzüldüm ki 2 günde 2 kilo verdim boşuna ağladım.

Bende
3 haftalik hamileyim dim. Korkma daha adet günüm bile geçmemiŞti. Öyle korkuttu ki özel hastahanedeki doktor hemen aldı sakat olur dedi ömür boyu ona bakmaktan sa.ne kadar da rahat söyledi. O kadar üzüldüm ki 2 günde 2 kilo verdim boşuna ağladım.
Bende o kadar ağladım ki bayılacaktım az daha çok teşekkür ederim yazdıkların için inşallah bende Sağ salim alırım kucağıma

Bende

Bende o kadar ağladım ki bayılacaktım az daha çok teşekkür ederim yazdıkların için inşallah bende Sağ salim alırım kucağıma
İnşallah canım zaten sende beyin olduğu için etkilenmez. Böbrek veya batı bölgesi ise yakın olursa belki etkilenir dedi.zAten etkilenmesi için 5 rad ve üzeri radyosyona maruz kalan gerekiyor o da bu teknolojide ki hiç bir tomografi cihazında bu kadar radyosyona maruz kalıyorsun ancak 4 veya 5 tane çekilmez gerekiyor.

İnşallah canım zaten sende beyin olduğu için etkilenmez. Böbrek veya batı bölgesi ise yakın olursa belki etkilenir dedi.zAten etkilenmesi için 5 rad ve üzeri radyosyona maruz kalan gerekiyor o da bu teknolojide ki hiç bir tomografi cihazında bu kadar radyosyona maruz kalıyorsun ancak 4 veya 5 tane çekilmez gerekiyor.
Kusura bakma klavyenin acizliği

İnşallah o hastaneyi de değiştireceğim artık o vicdansızlara para kazandırmak istemiyorum verdiğim paralar haram olsun ayrıca hakkımı da helal etmiyorum hayatımın en kötü günlerinden biriydi
Bende artık o hastanenin kapısının önünde geçmedi başka bi hastanede doğum yaptım. Zaten o hastanede nasıl ahimi aldıy sa kapatildi

Back
X