- 1 Temmuz 2015
- 13
- 0
- 86
- 42
- Konu Sahibi serpil0841
-
Sesimi duyan yok muFikri ve bilgisi olan yok mu
Seçimi duyan bir allahın kulu yok muSesimi duyan yok mu
Bende aynı durumdayım siz ne yaptınızSeçimi duyan bir allahın kulu yok mu
2 haftalık benim sadece beyin tomografisi bir kez odaÇok geçmiş olsun kaç haftalık hamilesiniz
Çok şükür çok sevindim bende aldırmayı düşünmüyorum Sağ olun yazdığınız içinBen aldirmadim çok sukur çok sağlıklı bir oğlum oldu
Kaç haftalik hamilexiniÇok şükür çok sevindim bende aldırmayı düşünmüyorum Sağ olun yazdığınız için
2 haftalık henüzKaç haftalik hamilexini
Ben biliyordum hamile olduğumu söyledim de ama doktor emzirdiğimi sanmış nasılsa çektirdikten sonra anladı çok korktu aldırın felan dedi sonra birşey olmaz dedi o kadar korkuttu kiO zaman hic korkmayin Allahın izniyle birşey olmamıştır
Benimde iki gündür belim ağrıyor düşüyor mu diye korkuyorum inanınBenim iki tomografiydi 9 rontgen artı ameliyat ilaçlar vs ama çok zor bir surecti çok sukur geldi geçti
Gaziantep te özel bir hastane bunları yapan asla hakkımı helal etmiyorum birşey olmaz değil mi sizcedeNerde oturuyorsunuz
Benim daha kese bile yok bebekte yok çok yeni zaten ona güveniyorum tabi başta Rabbime benim ilk bebeğinin de kalbi durdu Rabbim den gelene razıyım ama aynı şeyleri yaşamam inşallahGaziantep te özel bir hastane bunları yapan asla hakkımı helal etmiyorum birşey olmaz değil mi sizcede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?