- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
Arkadaşlar 5 gün önce kan testi sonucunda hamile olduğumu öğrendim.
(Rabbim isteyen herkese nasip etsin.)
Doktor bi kaç gün sonra gel sağlıklı olup olmadığına bakalım dedi.
Neyse bugün gittim daha çok yeni olduğu için bir şey demedi. Kan tahlili istedi verdim. Troid hariç diğer degerlerim normal çıktı.
Tiroid değerleri en fazla 2.5 olmasi gerekiyomuş ama benim ki 3 lerdeydi. Doktor dahiliyeye git dedi yarın için randevu aldım ama troid hakkında hiç bi bilgim olmadığından internetten biraz araştırma yaptım.
Hamilelikte bebek için tehlikeli olabiliyormuş baya. Çok korkuyorum..
Size sorum: Ben bu testi tok karnına yaptirmistim. Fark eder mi? Ya da bazen düşüp yükselmesi normal mi? Bir de troidi yüksek çıkıp bebeğini sağlıkla kucağına alanlar beni rahatlatabilir misiniz çok ihtiyacım var buna.
Allah hepimizin yavrusunu bagislasin sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin..
(Rabbim isteyen herkese nasip etsin.)
Doktor bi kaç gün sonra gel sağlıklı olup olmadığına bakalım dedi.
Neyse bugün gittim daha çok yeni olduğu için bir şey demedi. Kan tahlili istedi verdim. Troid hariç diğer degerlerim normal çıktı.
Tiroid değerleri en fazla 2.5 olmasi gerekiyomuş ama benim ki 3 lerdeydi. Doktor dahiliyeye git dedi yarın için randevu aldım ama troid hakkında hiç bi bilgim olmadığından internetten biraz araştırma yaptım.
Hamilelikte bebek için tehlikeli olabiliyormuş baya. Çok korkuyorum..
Size sorum: Ben bu testi tok karnına yaptirmistim. Fark eder mi? Ya da bazen düşüp yükselmesi normal mi? Bir de troidi yüksek çıkıp bebeğini sağlıkla kucağına alanlar beni rahatlatabilir misiniz çok ihtiyacım var buna.
Allah hepimizin yavrusunu bagislasin sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin..