Hamilelikte tek taraflı keskin baş ağrısı yaşayan var mı ya?

Mystery1903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
118
35
Çok acayip tek taraflı baş ağrıları yaşıyorum son zamanlarda ya normal mi hamilelikte acaba bi çözümü de var mı bilen varsa yardımcı olabilir mi?🙄🤔

Yakın arkadaşım tek tarafı baş agrisiyla nöroloji ye gittiğinde hamile olduğunu öğrendi
Hamilelik belirtisi olabiliyor
Bi de migren varsa böyle ağrı olur

Merhaba benim gebeliğim henüz çok yeni ama öğrenmemle beraber başlayan baş ağrım var ve tek taraflı bazen zonklayıcı şekilde olabiliyor sağ tarafta her gün ağrımaya devam ediyor karanlıkta sessiz ortamda geçiyor.

Merhaba benim gebeliğim henüz çok yeni ama öğrenmemle beraber başlayan baş ağrım var ve tek taraflı bazen zonklayıcı şekilde olabiliyor sağ tarafta her gün ağrımaya devam ediyor karanlıkta sessiz ortamda geçiyor.
Benim de felaket oluyor bi tuttu mu normal mi onu merak ettim de

15 haftalığım ben de 3 gündür ağrı çekiyorum sizin azaldı mı? Doktorum bugün çağırdı serum takılacakmış ancak öyle rahatlarsın dedi... umarım bir daha bu kadar olmaz çekilir gibi değil hamileliğe lanet etme aşamasına geldim 😭

Ben de 14. Hafta dayım 3 gündür baş ağrım var ve midem de bulanmaya başladı. Normalde midem bulanmamoştı bu kadar çok kötüyüm doktora gitmek istemiyom genellikle alakalıysa zaten hastane sıkıntılı

benim de tek taraflı baş ağrım çok sık oluyor. bir gün geçse diğer gün var yani. kafamı kaldıramıyorum resmen. inanılmaz ağrıyor. iştahım zaten yok.. bilmiyorum nasıl geçireceğiz bu süreci

15 haftalığım ben de 3 gündür ağrı çekiyorum sizin azaldı mı? Doktorum bugün çağırdı serum takılacakmış ancak öyle rahatlarsın dedi... umarım bir daha bu kadar olmaz çekilir gibi değil hamileliğe lanet etme aşamasına geldim 😭
Merhaba baş ağrılarınız ne durumda benimde sürekli ağrıyor hiç geçmiyor 😣

X