Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorum bana normal olduğunu fazla hareket ettiğimde olabileceğini söylemişti gerçi haftalarımız farklı ama
Normal diye biliyorum.
Bende de oluyor en bastan beri.
Hmm... Anladım :) iyi o zaman yaaabende de oluyor. sanırım enfeksiyondan. çünkü doktorum bana idrar yolu enfeksiyonun var akıntın oluyor mu diye sormuştu.tabiki emin değilim. doktorunuza danışın
edit: düşükle ilgili olduğunu düşünmüyorum endişelemeyin. çocukdan öncede vardı bende mesela
Hmm... Anladım :) iyi o zaman yaaa
ayaklarını sıcak tutmaya ve üşütmemeye bak bol bol su tüket enfeksiyondansa şayet bunlar iyi gelecektir.
Çok teşekkür ederim :)
Yani erken doğumla ilgili olacağını sanmıyorum başka belirti var mı ? Kokulu ve ağrılıysa sorun olabilir diye biliyorum.Ben korkuyorum yaaerken doğum tehlikesi olabilir mi ki acaba?
Yok, ağrılı değilYani erken doğumla ilgili olacağını sanmıyorum başka belirti var mı ? Kokulu ve ağrılıysa sorun olabilir diye biliyorum.
ben okudum canım Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahSevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.
Aminn Allah razı olsunben okudum canım Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bende okudum canım Allah kabul etsin inşallah tez vakitte güzel haberlerinizi görürüz :)Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.
Aminnn Allah razı olsun:)Bende okudum canım Allah kabul etsin inşallah tez vakitte güzel haberlerinizi görürüz :)