• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik'te sümüksü akıntı ??

biq_smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2.124
842
123
32. haftamdayım kızlar bu sümüksü akıntının sebebi nedir acaba ? Bilen var mı ??

doktorum bana normal olduğunu fazla hareket ettiğimde olabileceğini söylemişti gerçi haftalarımız farklı ama

doktorum bana normal olduğunu fazla hareket ettiğimde olabileceğini söylemişti gerçi haftalarımız farklı ama

Bana da normal demişti doktorum. Ama bana hiç normal gibi gelmiyor. Sanki her an bir şey olacak gibi..

bende de oluyor. sanırım enfeksiyondan. çünkü doktorum bana idrar yolu enfeksiyonun var akıntın oluyor mu diye sormuştu.tabiki emin değilim. doktorunuza danışın

edit: düşükle ilgili olduğunu düşünmüyorum endişelemeyin. çocukdan öncede vardı bende mesela

bende de oluyor. sanırım enfeksiyondan. çünkü doktorum bana idrar yolu enfeksiyonun var akıntın oluyor mu diye sormuştu.tabiki emin değilim. doktorunuza danışın

edit: düşükle ilgili olduğunu düşünmüyorum endişelemeyin. çocukdan öncede vardı bende mesela
Hmm... Anladım :) iyi o zaman yaaa

Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.

Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.
ben okudum canım Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende okudum canım Allah kabul etsin inşallah tez vakitte güzel haberlerinizi görürüz :)

Back