Hamilelikte sprite ya da gazoz içilir mi?

Güzel fikir meyveleri blender dan geçirip maden suyu mu eklediniz üzerine
Yikadim dogradim kaynattim seker ilave etmek isterseniz damak tadiniza kalmis ben cok eklmedim dedigim gibi sekere dikkat ettim bebek etkilenmesin diye..kaynattiktan sonra blenderdn geçirdim katilik durumuna gore biraz sulandirdigim oldu sonrasi buzdolabı 😀

Hayatımda bu kadar saçmalık görmedim.Hayir bı de destekleyen var.Hangi bilimsel veriyle destekliosunuz çay kahve kola icmemeyi ya da az tüketmeyi.Wala ben sushi bile yedim.Bunun bebeğin sagligiyla ne alakası var ya.Bu hesaba göre Afrika'da hiç canlı dogum olmaması gerekir.Çin ve Kore'yi söylemiyorum bile dünyadan silindiler sizin fikirlerinize göre.Artik saçmalamayın komik oluo bu dusuncedekiler.Sanirim bu forumun meşhur saçmalıklarıni doktorlar da bilio.40.haftamda doğumum başlamadığinda sakın bi yerlerden okuduğun egzersizleri yapıp biseyler yemeye çalışma demişti😁😁

Hayatımda bu kadar saçmalık görmedim.Hayir bı de destekleyen var.Hangi bilimsel veriyle destekliosunuz çay kahve kola icmemeyi ya da az tüketmeyi.Wala ben sushi bile yedim.Bunun bebeğin sagligiyla ne alakası var ya.Bu hesaba göre Afrika'da hiç canlı dogum olmaması gerekir.Çin ve Kore'yi söylemiyorum bile dünyadan silindiler sizin fikirlerinize göre.Artik saçmalamayın komik oluo bu dusuncedekiler.Sanirim bu forumun meşhur saçmalıklarıni doktorlar da bilio.40.haftamda doğumum başlamadığinda sakın bi yerlerden okuduğun egzersizleri yapıp biseyler yemeye çalışma demişti😁😁
Kafeinden dolayı canım fazla kafein almaman gerekiyor kafamızdan uydurmuyoruz heralde

O zaman Amerika da silindi haritadan😂😂😂vay halimize😂😂😂
Şuan yaptıgın yorum o kadar saçma ki. İçersen bebek ölür vs gibi birsey mi söylemişim fazla kafein içeren şeyler tüketmenin zararı olmadıgını düşündüren neyse yada doğrusu neyse paylaşıp öğrenmemizi sağlayabilirsin.neyse sen kendi bildiğin gibi yapabilirsin okuduğum öğrendiğim kadarıyla ben tüketmemeyi tercih ediyorum 👍🏼

X