- 7 Mart 2019
- 2.939
- 1.460
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Kola fanta çay kahve içmiyorum artık ama bi soguk bişey içesim geliyor yemekte sprite yada gazoz içilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafein oldugu için fazla kafein almamak gerekiyor diye biliyorum 2 çay bardağı açık içiyorum sadeceÇay kahve içtim hep ben ne gibi sakıncası var ki. Asitli içecekler normalde de zararlı. Gazoz un koladan farkı yok bence
İnsan bi soğuk bişey içmek istiyor ayran da çok sevmiyorumCay sabah kahvaltida acik ictim gun icinde de abartmamak kaydi ile ictim ancak asitli icecek 1 kere dahi agzima surmedim 37.haftadir
Doktorun bişey dedi mi pekiMeyveli soda içiyorum kola da bazen 1 bardak iciyorum ya
Kontrollü tüketin. Sprite gazoz ya da kola hepsinin etkisi aynı diye düşünüyorum. Her gün içmeyin, haftada bir bardak falan içiyorsanız bence sorun etmeye değmez.Kola fanta çay kahve içmiyorum artık ama bi soguk bişey içesim geliyor yemekte sprite yada gazoz içilir mi
Sade sodaya limon sıkmayı deneyin gazoz türevlerine göre çok çok sağlıklıİnsan bi soğuk bişey içmek istiyor ayran da çok sevmiyorum
OlabilirSade sodaya limon sıkmayı deneyin gazoz türevlerine göre çok çok sağlıklı
ÇÇay kahve günde 1 2 fincanı geçmediği sürece mesele değilKola fanta çay kahve içmiyorum artık ama bi soguk bişey içesim geliyor yemekte sprite yada gazoz içilir mi
Hic bu konuyu konuşmadık :/ aslında kola içmemem lazım çok nadir pizza vs yersem yarım bardak ya da 1 bardak iciyorum çok nadir onun dışında meyveli soda ya da ice tea iciyorum hicDoktorun bişey dedi mi peki
TeşekkürlerrKahve çok istiyorsanız günde 1 fincana izin var ama fazlasi dusuge sebep olabiliyor.
Cayın zarari yok içebilirsiniz.
Maden suyu içebilirsiniz. Magnezyum eksikligine de iyi gelir.
Kola falan zaten içmeyin.
Evet insan soguk bişey içmek istiyorHic bu konuyu konuşmadık :/ aslında kola içmemem lazım çok nadir pizza vs yersem yarım bardak ya da 1 bardak iciyorum çok nadir onun dışında meyveli soda ya da ice tea iciyorum hic
İçmemek lazım ama yemeklerle gidiyor
Ben yazin meyvelerden kendim evde dogal meyve suyu yaptim onlari tukettim cok istedigimde onda da sekere dikkat ettim.hamilelik biraz boyle kisitliyo insani ama deger benceİnsan bi soğuk bişey içmek istiyor ayran da çok sevmiyorum
Güzel fikir meyveleri blender dan geçirip maden suyu mu eklediniz üzerineBen yazin meyvelerden kendim evde dogal meyve suyu yaptim onlari tukettim cok istedigimde onda da sekere dikkat ettim.hamilelik biraz boyle kisitliyo insani ama deger bence
Sade soda için onlar yerineKola fanta çay kahve içmiyorum artık ama bi soguk bişey içesim geliyor yemekte sprite yada gazoz içilir mi