- 21 Haziran 2016
- 338
- 318
- 18
- Konu Sahibi cilekreceliii
-
fazla kilolarmdan kurtulmak istiyorm bir yandanda bebiş istiyorm artk.kilo vermeye başladm ama dahada vermeliyim diye düşünüyorm ama işte bilemedim döllenmeyi etkilermi etkilemezmihamilelikte spor önemli, en azından ben öyle biliyordum ama doktorum kesinlikle ilk 3 ay hareket yok dedi. Ki riskli bir hamileliğimde yok. İlk 3 ay hareket önermiyorum, hareketsiz bir yaşam olmalı, 3 aydan sonra bakarız dedi.
aşırı hareket, zorlama vs tutunma aşamasında sıkıntı yaşatabilir.fazla kilolarmdan kurtulmak istiyorm bir yandanda bebiş istiyorm artk.kilo vermeye başladm ama dahada vermeliyim diye düşünüyorm ama işte bilemedim döllenmeyi etkilermi etkilemezmi
teşekkrler ilginiz içinaşırı hareket, zorlama vs tutunma aşamasında sıkıntı yaşatabilir.
rica ederim. Şimdi ben hamile olduğumu öğrendiğimde herkeste "aman ani hareket etme, uzanma, aniden eğilme vs sürekli uyarıyorlar, herkes ama. boşa olduğunu düşünmüyorum bunların. Demek tutunma aşamasında biraz dikkat gerekiyor.teşekkrler ilginiz için
evet canm düşüklerin çoğu ilk 3 ayda olrmuş ondan sanırım.bn sadece yürüyş yapsam sıkıntı olmz heralderica ederim. Şimdi ben hamile olduğumu öğrendiğimde herkeste "aman ani hareket etme, uzanma, aniden eğilme vs sürekli uyarıyorlar, herkes ama. boşa olduğunu düşünmüyorum bunların. Demek tutunma aşamasında biraz dikkat gerekiyor.
amin inşallah.Çok teşekkür ederim.Güzel duygular, değişik tecrübeler ediniyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.evet canm düşüklerin çoğu ilk 3 ayda olrmuş ondan sanırım.bn sadece yürüyş yapsam sıkıntı olmz heraldebu arada seninde bebişin hayrlı olsn Allah analı babalı büyütsün hiç bi sıkıntın olmadan atlatırsın inşallah
anladm canm bnde hamile kaldığmı bilsem zaten bırakırım diye düşünüyorm :) ama döllenme aşaması bnm merk ettiğm. bide kaç kiloydun canm sen hamile kaldığnda? bnm bel çevresnde fazlam olduğundan doktorm vermeye çalş demştibenim doktorum spor yapiyosan devam et dedi ilk 3 ay ama ben yuruyus bile yapmadim ne olir ne opmaz bu donemde dikkat edilmesi lazim yuruyus neyse de kosu ve kondisyon gerektiren seylerden uzak durabilirsin bu arada bende kilolu hamike kaldim doktorun suanki kilon onemli degil hakilelikde aldigin kilo onemli dedi
başın sağolsun canım bnm.. ayrıca çokta geçmş olsun. aynen herşeyin başı sağlık. onu kaybedince gözümz hiç birşeyi görmüyo.ben kendimi durdurmaya çalışıyorm yemek konusundada.yememeye odaklıyorm kendimi.yada mesela tatlı var önmde sadece 1tane yemeliyim diye şartlandırıyorm gerçekten işe yarıyo
iyi canm şimdilik çok az almışsın süperAllah bebişini sana bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?