- 28 Eylül 2023
- 384
- -15
- 13
- Konu Sahibi Matmazelcrus
Kızlar hamileliğim 5+6 sondurumlar olarak
Saçlarda aşırı yağlanma, baş ağrısı , kirpikler de gözle görülür uzama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 5. Haftama girdim kasık ağrım çok fazla göğüs uçlarım çok büyüdü dokunamıyorum. Ara ara midem bulanıyor mide baş ağrım çok oluyor akşamlarıKızlar hamileliğim 5+6 sondurumlar olarak
Kirpiklerde uzama ve çapraz görüntüsü o haftalarda bende de vardı ilerleyen haftalarda saçlarda hafif dökülmeye rağmen hızlı uzama görebilirsiniz bende 26 hafta bebek içimde kıpır kıpır dans ediyor bi tık fazla yiyince hemen şişme bi de geceleri çişe sık gitme durumumuz var kızımla tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsinlerKızlar hamileliğim 5+6 sondurumlar olarak
Evet kirpiklerim uzun ve karışık ne yaparsam yapayım düzelmiyor güzel ama karışıkKirpiklerde uzama ve çapraz görüntüsü o haftalarda bende de vardı ilerleyen haftalarda saçlarda hafif dökülmeye rağmen hızlı uzama görebilirsiniz bende 26 hafta bebek içimde kıpır kıpır dans ediyor bi tık fazla yiyince hemen şişme bi de geceleri çişe sık gitme durumumuz var kızımla tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsinler
Göğüs ağrısını hiç saymıyorum bile inanılmaz derecede sızlıyor südyen kullanmıyorum artık sporcu sütyenlerinde çıkarılabilir sütyen süngerleri var onları kullanıyorum vallahaBende 5. Haftama girdim kasık ağrım çok fazla göğüs uçlarım çok büyüdü dokunamıyorum. Ara ara midem bulanıyor mide baş ağrım çok oluyor akşamları
Keseyi görmeye gittiniz mi hiç ? Ben 6 haftayı beklemek istedim haftaya gideceğimGöğüs ağrısını hiç saymıyorum bile inanılmaz derecede sızlıyor südyen kullanmıyorum artık sporcu sütyenlerinde çıkarılabilir sütyen süngerleri var onları kullanıyorum vallaha
Evet gittim ben zaten 1 senedir doktor kontrolünde hamilelik oluştu. 2 hafta da bir doktor kontrolüm var hatta kalp atışlarını bile duydum.ben ce sende gitmelisinKeseyi görmeye gittiniz mi hiç ? Ben 6 haftayı beklemek istedim haftaya gideceğim
Biraz yaramaz olucak galibaayy daha başı ne güzel 31+2den selamlar şuan tek hissettiğim kızımın sağ kaburgama baskı yapması sanırım orayı tekmeliyo kaburgamı kırsalar daha az csnım acır hir de benim kirpiklerim falan uzamadı ya hatta çirkinleştim bi sanki oğlumda böyle değildi kendimi güzel hissediyordum kızımda kendimi çok çirkin hissediyorum
öyle tabii insallah sağ salim kavusuruz hepimizBiraz yaramaz olucak galiba
Bizim buralarda da güzel olursan kız çilli olursan erkek derlerdi. Öyle olmadığını görümcem de gördüm kızına hamileyken yüzü çillenmişti. Olsun kuçağına aldığında hepsi geçer güzel anne
öyle tabii insallah sağ salim kavusuruz hepimiz
cok üzüldüm rabbim sabır versin6+2 son durumum bebeğimi kaybettim kalbi durmuş kürtaja gün aldım
Amin yaşayan herkese sabır versin inşallahcok üzüldüm rabbim sabır versin
Çok üzüldüm. 6+2 iken kalbi duydum 3 hafta sonrasına randevu verdi bugune 8+5 olması getekıyordu ama ilk ultrasyondan sonra 6+4 de durmuş kalbi. Ondan sonrasını duymadım uğultuydu odadaki sesler rabbim sabır metanet versin tekrar saglıklı gebelikler nasip etsin . Gebelere saglıkla kucaklarına almayı nasip rtsin ve hala aglayamadım pazartesi kürtaj var6+2 son durumum bebeğimi kaybettim kalbi durmuş kürtaja gün aldım
Amin Allah böyle bir açıyı kimseye yaşatmasınÇok üzüldüm. 6+2 iken kalbi duydum 3 hafta sonrasına randevu verdi bugune 8+5 olması getekıyordu ama ilk ultrasyondan sonra 6+4 de durmuş kalbi. Ondan sonrasını duymadım uğultuydu odadaki sesler rabbim sabır metanet versin tekrar saglıklı gebelikler nasip etsin . Gebelere saglıkla kucaklarına almayı nasip rtsin ve hala aglayamadım pazartesi kürtaj var