• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte sivilcelenme

25 haftalık hamileyim başından beri benimde yüzümde alnımda sivilceler çıktı biri sönüyor diğeri çıkıyor çok can sıkıcı oluyor aknilox diye bir jel var ondan sürüyorum ama faydası yok çoğalarak devam ediyor senağlama

ben 17 haftalı hamileyim ergenlikte bile sivilcelenmedim ikinci kere anne olucam kızımda hiç sivilcelenmemiştim hatta güzelleşmiştim ama bu hamileliğim çok farklı hala bulantılarım geçmedi ayrıca öncekinde hiç olmamıştı bunda mide yanmam var kızımda 12 haftada bitmişti korkarım 9 ay böyle geçecek cinsiyetini bilmiyorum:31: çok merakta ediyorum kısmen :)

Merhaba arkadaşlar ben 29 haftalık hamileyim erkek çocuğuna aşırı sivilce çıktı her yerimde doktora gittim bana sivilce losyonu ve şanpuan verdi hamile olduğum için antibiyotik vermiyorlar kullandım pek fark eden bir şey yok etkietmiyor biraz bilgi edindiğime göre yağlı yiyeceklerden sitresten uzak durmaya çalışın başka çaresi yok malesef.......:49:

bende de fazlasıyla sivilce var, bir de uçuk çıktı, kendimi berbat hissediyorum, kızıma hamileyken aksine çok güzeldim, görenler hiç kız annesine benzemiyorsun derlerdi, vee dünyalar güzeli bir kızım var:nazar: kız anneleri çirkinleşir hikaye bence de.

erkek bebege hamileyim gogus dekoltem ve alnim sivilcelendi bas edemiyorum.:( ergenlikte bile sivilcem olmamisti cinsiyetle alakasi yok her vucut hamileligi farkli kaldiriyo iste . cook cirkinlestim cok
ama oglusumun cani sagolsun hepsi gecici :)

Gunaydin benimde kızım olacak nasipse cene kismimda sivilcelenme söz konusu cinsiyetle alakası yoktur belkide ama ogluma gebeyken hiç bir şey yoktu

Ben de 10+3 hamileyim.benim de 6. Haftadan beri yuzumde ve gogsumde sivilceler var.bi ara sanki geciyor sonra tekrar cikiyor.
kuzenimin kizi oldu ama hic sivilcesi cikmadi aksine cok guzeldi hamileyken.

[ben 17 haftalık hamileyim ve cene kısmımda cıkan sivilceler hiç gecmedi hergün tekrar uc verıyor ve gercektende bebeğim kız

12 haftalık hamileyim hala azalma yok yüzüm boynum isilik gibi sivilce ergenlikte bile bukadar olmamıştı ufak tefek goguslerimde bile var..cinsiyet daha belli değil ama bebisimi için katlancaz artık

Ayyy kızlar bende de var o sivilceler geçmediler de cok rahatsız ediyorlar beni istemeden de olsa sıkıyorum ben hele dudagimin üstünde çıktı uçuk oluştu zong zong zongluyor..sag ve sol yanakta olmak uzere icten şiş dıştan ucu olmayan civilcelerimi sıktim.ama daha da sıkmicam.katlanicam mejbur

Bende 12+2 haftalık hamileyim hala aynı geçmiyo ve hala çıkıyor sivilceler bitane oğlum var onda böyle şeyler olmqmıştı bakalım cinsiyetini öğrenmedik öğrenince yazıcamm

Benimde çenemde kocaman şiş ve kırmızı ucu olmayan sivilceler çıkıyor. Sırtım desen ha keza orda da dolu :KK42:

Back
X