hamilelikte sivilcelenme

14. Haftada mı belli oldu
Aslında doktor %70 kız dedi. Ve kız çocukları aşırı bulantı kusma yapar dedi. Ben bulantı ve kusma sebebiyle hastaneye bile yattım. Hala geçmedi. Yanılma payi olmazsa eğer inşallah kız olacak. Sivilce olayı bütün vücudumu kapladı. Yüzüm de gerçekten çökme ve çirkinleşme var. Bendeki bütün belirtiler kız.

Oyy masallah hayirli olsun Bulantilar bendede çok yoğun ama hastaneye yatacak kadar değil şükür Benim sadece yüzümde çıkıyor sivilceler bakalım bizimki ne zaman belli olacak

Oyy masallah hayirli olsun Bulantilar bendede çok yoğun ama hastaneye yatacak kadar değil şükür Benim sadece yüzümde çıkıyor sivilceler bakalım bizimki ne zaman belli olacak
Çok şükür senin ki daha hafifmiş canım . İnşallah benimki de geçer.Kız bebekler daha çok sivilcelenme yaparmış. Insallah sen hiç birini yaşamazsın

Hamilelikte Adet Görülür Mü?
Bu sorunun cevabı, hem evet hem de hayır olarak yanıtlanabilir. Pek çok kadın, normal olarak en son âdetini görür ve daha sonra yumurtlaması ile beraber hamile kalarak, adet olmaya son verir. Bazı kadınlarda ise, bu durum tam tersi şeklinde gerçekleşir. Kısacası, kadın yumurtlaması gerçekleşip hamile olduğu zaman dahi, adet olmaya devam edebilir. Bu durum, hamileyken adet olmanın istisnai bir durumdur. Hamilelik ve adet düzeni hakkında merak ettiklerinizin hepsi ve daha fazlasını Prof. Dr. Bülent Tıraş Kadınlar Kulübü TV’ye anlatıyor!

Kadınlar Kulübü'nün değerli forum üyeleri sizlere faydalı olması için açtığımız Kadınlar Kulübü TV için video izleme desteklerinizi, sosyal medyalarını takipte kalmanızı bekliyoruz. Haydi hanımlar görelim bakalım! :)

Maalesef canm bnde de sivilce çıktı daha cinsiyeti belli değil arkadaşim da da öyle ama onun erkek bebeği olcak hormonlardan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…