- Konu Sahibi esraseyhan
ayy o yastıkla dönmesi çok gıcık bişi. ben uyumadan önce en az 2 şer kere sağ ve sol yapıyorum, her seferinde zorlanarak dön, yastığı tut, rahat pozisyon bul, yastığı yerleştir, biraz geçiyo yine rahatsız oluyorum diğer tarafa dön, aynılarını yine yap, artık bi yastık da yetmiyo, sayısı artçak sanırım o zaman nolcak bilmiyom, yastıklarla savaşıcam yatakta resmen
sırt üstü yatma konusuna gelince doktoruma 2 kere sormuştum, 2 sinde de şimdi yat daha çok erken 18. haftada falandım. ilerde yatamıcaksın zaten nefes almakta zorlancaksın demişti. şimdi 24. haftadayım gerçekten de öle sırt üstü yatamıyorum, boğazıma bişi düğümleniyo gibi oluyo, nefes almakta zorlanıyorum
Bide havalar soğudu diye pike de örtüyoruz üstümüze, o pikenin altından yastık değiştirmek tam bi eziyet :))))))) Ama gerçi dün gece fenalık geçirdim bütün camları açtım rüzgar yapsın essin diye, zavallı eşimi hasta ettim farkında olmadan, evde yatıyo şimdi

sırt üstü yatmak da bana hala bile o kadar iyi geliyo ki, geceleri belim ağrıyo genelde, sırt üstü olunca çok rahatlamış hissediyorum kendimi. Sabah işe giderken bile kalkmadan önce 5 dk sırt üstü uyuyorum. Keşke hep öyle uyusam bütün gece uyanmam vallahi