Hamilelikte sırt ağrısı yaşayan var mı ?

Nusun

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
39
23
42
Hanımlar 22+5 haftalık hamileyim. Son 10 gündür sırtımda sağ kürek kemigimin altında inanılmaz bir ağrı oluyor. Yürüdügümde bir de ayakta durduğumda ağrıyor. Yattıp dinlendiğimde uzunca bir süre geçmiyor ağrım. Bu şekilde ağrısı olan oldu mu nasıl gecirdiniz neler yaptınız çok ağrım var şu an

Canım merhaba. Geçmesi bi yana sanki daha da çok artıyor. Ben bi çare bulamadım. Sadece sıcak su torbası koyuyorum o da anlık bi işe yarıyor. Allah yardımcımız olsun

Hanımlar 22+5 haftalık hamileyim. Son 10 gündür sırtımda sağ kürek kemigimin altında inanılmaz bir ağrı oluyor. Yürüdügümde bir de ayakta durduğumda ağrıyor. Yattıp dinlendiğimde uzunca bir süre geçmiyor ağrım. Bu şekilde ağrısı olan oldu mu nasıl gecirdiniz neler yaptınız çok ağrım var şu an
Benimde belim çok ağrıyor ayrıca eller ve ayaklar davul gibi şişiyor;(

Ben ayaklarım da kramplar ile uyanıyorum gece. O da çok kötü oluyor. İnşallah atlatıp unutacagiz bu günleri de bebisleri kucağımıza alınca. :)

sırt ağrıları kasık ağrıları yürüyünce kasık ağrıları gece bacak kasılmaları mideye baskı yüzünden oturamama. daha neler nelerrr :)

daha ilerledikçe çok daha ağrıyıcak canım korkutmak istemem ama ben şuan 34 haftadayım. ama tam senin gibi o haftalarda ağrım başladı kasık ve bel ağrısı. şuan nefes almakta zorlanıyorum oturduğum yerde. ağrılarda cabası. Allah yardımcımız olsun sağlıkla doğsunlar inş.da annelik bu işde karnımıza düşünce başlıyor :) benim bu ikinc ilkinde hiç böyle olmamıştı

Allah yardımcımız olsun sağlıkla doģsunlar inşallah... hic yuruyememek cok kotu bebegime hazirliklarimi nasil yapicam onu dusunuyorum alisveris vs... hic bir hazirligim yok henuz :KK43:

benim de aynı ağrı sol tarafımda oluyor, masajla da geçmiyor özellikle akşamları veya yatarken oluyor benim

Sırt, bel, bacak, eklem agrisi bonus olarak mide yanması ve gaz sancısı ha bir de kabızlık yuzunden haftalarca rahat oturmani engelleyen basur agrisi ama tum bunlarin yanisira sonucu dusunmek, hayal kurmak ve minigin hareketlerini hissetmek paha bicilemez guzellik.

benim de aynı ağrı sol tarafımda oluyor, masajla da geçmiyor özellikle akşamları veya yatarken oluyor benim
Benim de şimdiden başladı geceleri yatarken dönmek istiyorum kasıklarım daha bir ağrıyor o sırada.

Benimde cok oluyodu bide gogsume vururdu ölurdum agridan acile giderdim sicak tutun sirtinizi sicak su torbasi cok iyi geliyo agrimasa bile hergun 20 dakika koyun umarim benimki gibi son zamanlarda yasamassiniz kurek kemigi agrisi zor oluyo usutmeyin

Aynı şeyleri yasadigimiza sevindim.endiselenmeye başlamıştım. benim de sol tarafimda var ayni ağrı.nefes alamayacak duruma geliyorum .

selam kızlar ben hamileyim ama daha doktura gitmedim dün örendim belimde çok ağrı olyo normalmı

Bende 22 haftalık gebeyim ve 5.aya girdiğinden beri sağ kürek kemiğimin üzeri yanları çok kötü agiriyor we sağ sırtımin alt kismina kadar iniyor😔😔 hergun parol almak da zarar verir diye bebeğe içemiyorum😔 sadece uzaninca oturunca ağrı biraz diniyor.biraz ayakta durunca bir iş yapınca sırtım ateş atıyor bu 9 aylık süreç nasıl geçecek böyle.sizler neler yapıyorsunuz arkadaşlar bu durumla başa çıkmak için,??

X