• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte sigara

mevsimgq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2023
7
2
1
27
5 haftalık gebeyim ama sigarayı bırakamıyorum çok vicdan azabı çekiyorum duygu dururmumu hiç sormayın psikolojik olarak çökmüş durumdayım normalde gün aşırı 1 paket içerdim şimdi eşimden günde 5 dal 6 dal içiyorum bu işin içinden çıkamıyorum keşke mipdem bulansa da içemesem kızlar rahatlamaya okadar ihtiyacım var ki normalde sigara kullananlar gebelikte nasıl bıraktınız 🥺

5 haftalık gebeyim ama sigarayı bırakamıyorum çok vicdan azabı çekiyorum duygu dururmumu hiç sormayın psikolojik olarak çökmüş durumdayım normalde gün aşırı 1 paket içerdim şimdi eşimden günde 5 dal 6 dal içiyorum bu işin içinden çıkamıyorum keşke mipdem bulansa da içemesem kızlar rahatlamaya okadar ihtiyacım var ki normalde sigara kullananlar gebelikte nasıl bıraktınız 🥺
İlk 2 ay günde beş adet içtim. Normalde de günde 1 paket bitirmezdim zaten. Sonra 1.5 ay boyunca sadece akşam yemeklerinden sonra 1 adet içiyordum, doktorum inanılmaz kızdı en sonunda. Çocuğun doğar doğmaz hastalıkla doğabilir bunu ona yapmaya hakkın yok diyerek. Haklı buldum ve şak diye bıraktım. 7. aydayız kokusu bile öksürtüyor şuan.

Back