- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Ay Allah korusun o yavruyu da korusun rabbim.çok korkuyorum ya napcam bilmiyorum.planlı bi gebelik değildi o yüzden hiç hamile olabileceğimi düşünmeden içtim.geç öğrendim birde.inşallah herşey yolundadırGecen Bir arkadasim karni burnundayken sigara içtigini gordum ve dedimki sen nabiyorsun delimisin? Cocuguna neden bunu yapiyorsun? Doktoru gunde 4 icebilirsin demiş miş... doktorda iciyormuş...
Hayret ettim.Evladin icin daha sigaradan vazgecemiyorsan o kanı pisletip onun vucuduuna atmayi goze aliyorsan daha ne diyebilirimki dedim.. 6 ay oncesi birakilmali deniyor elbette ama insallah birseyi yoktur bundan sora o sabi icin dikkat edersiniz
İnşallah canım nolur dua et banaBirsey olmamıştır canım iyi düşün iyi olsun.
Sonuçta bilmiyordun ictin, oldu bitti yani şuan sadece kendini üzüp strese koyuyorsun.
Bundan sonrasına dikkat etmelisin.
Tabiki iciyor.. ama ben cok uzuldum. Ya zaten yedigimiz ictigimiz seyler artik saglikli degil ustune böyle kül atmak.. zararlarini ne kadar hafif goruyoruz ya.. tamam herkes kanser olmuyor ama akciger gitmiiyormu solunum yolu skntılari dişler agiz sagligi tehlikeye girmiyormu.. o bebek icerde oksijenle yasamaya ihtiysci var sigara dumaniyka degil.Ay Allah korusun o yavruyu da korusun rabbim.çok korkuyorum ya napcam bilmiyorum.planlı bi gebelik değildi o yüzden hiç hamile olabileceğimi düşünmeden içtim.geç öğrendim birde.inşallah herşey yolundadırarkadaşınız hamileliğin başından beri içiyor yani
Allah’ın izniyle bebeğime birşey olmamış olsun yeterki,tövbe birdaha ömür boyu sürmiycem ağzımaTabiki iciyor.. ama ben cok uzuldum. Ya zaten yedigimiz ictigimiz seyler artik saglikli degil ustune böyle kül atmak.. zararlarini ne kadar hafif goruyoruz ya.. tamam herkes kanser olmuyor ama akciger gitmiiyormu solunum yolu skntılari dişler agiz sagligi tehlikeye girmiyormu.. o bebek icerde oksijenle yasamaya ihtiysci var sigara dumaniyka degil.
Siz de inşallah birakabilirsiniz.. bilmeden olmuş yasayacak nefesi varsa hersey bahane.. onemli olan tedbiri elinize hemen almaniz..
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canim.İnşallah canım nolur dua et bana
Yok yok ben 5 ay aģir ilac kullanip bebegini 5 ay sonra ogrenip kucsgina sapasaģlam alanlari gordüm. Hicbirsey olmaz insallah icinizi ferah tutun. Birsey olmaz insallah.Allah’ın izniyle bebeğime birşey olmamış olsun yeterki,tövbe birdaha ömür boyu sürmiycem ağzıma
Allah razı olsun canımHayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canim.
Hepimizin çok korkulari var gebelikle ilgili ama Allah'a sığınıp dua etmekten başka bi çare yok,
Biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimize kalsın❤
Ne yapabilirim peki? Bebeğimi zehirler mi bu kalan nikotin ?öğrenince bırakmanın çocuğa inanılmaz büyük yararı yok ki. onca zamandır aldığınız nikotin vücudunuzda, ciğerlerinizde. sadece miktar artmamış oluyor.
Sağolasın canım benimYok yok ben 5 ay aģir ilac kullanip bebegini 5 ay sonra ogrenip kucsgina sapasaģlam alanlari gordüm. Hicbirsey olmaz insallah icinizi ferah tutun. Birsey olmaz insallah.
Ne yapabilirim peki? Bebeğimi zehirler mi bu kalan nikotin ?
Aynen ona raģmen oluştu diyor yani.. bunyeniz atmaz saglamsa.. her bunye ayni degil.ama tedbir bizden tabianlatamadım :) hamile kaldıktan sonra içtiğiniz değil onca zaman içtiğiniz zaten hala vücudunuzda ve bebek o varken oldu, o varken büyüdü diyorum
valla bi arkadaşım sağlık nedeniyle hamile kalmayacağını düşünürken, son derece sigaralı ve alkollü olduğu bi akşam hamile kaldı (günden emin), öğrenene dek alkol da sigara da çok almıştı. öğrenince bıraktı tabi. sapasağlam çocuğu var.Aynen ona raģmen oluştu diyor yani.. bunyeniz atmaz saglamsa.. her bunye ayni degil.ama tedbir bizden tabi
Ya öldürmez diye birsey yok öldürür diye de birsey yok ama evvelde ama cocukken birseyler olabilir ama dikkat etmek gerekir zannimca zaten cocyklar cok hasta oluyor direncsiz artik.. ogrenene kadar ok ama ogrendiktrn sora etmeliyiz ne tutarsa diye sans oyunu oynamayayiz can bu nihayetinde.. sigara yetiskin insanlari da oldurmuyor vakti gelmemisse hicbiri olmuyor dogma da olmede ama surünüp sürünmemekte bizim elimizde azicikta olsavalla bi arkadaşım sağlık nedeniyle hamile kalmayacağını düşünürken, son derece sigaralı ve alkollü olduğu bi akşam hamile kaldı (günden emin), öğrenene dek alkol da sigara da çok almıştı. öğrenince bıraktı tabi. sapasağlam çocuğu var.
Ya öldürmez diye birsey yok öldürür diye de birsey yok ama evvelde ama cocukken birseyler olabilir ama dikkat etmek gerekir zannimca zaten cocyklar cok hasta oluyor direncsiz artik.. ogrenene kadar ok ama ogrendiktrn sora etmeliyiz ne tutarsa diye sans oyunu oynamayayiz can bu nihayetinde.. sigara yetiskin insanlari da oldurmuyor vakti gelmemisse hicbiri olmuyor dogma da olmede ama surünüp sürünmemekte bizim elimizde azicikta olsa
Yok demediniz ben dedimben zaten konu sahibine içmeye devam et demedim ki :) asıl olay içilen geçmiş dönemde birikenler dedim. yoksa bile bile içmek zaten acımasızca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?