Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte sigara

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende içiyodum hatta alkol ilaç falanda içmiştim bilmeden. Öğrenince dr sordum ilk ay damar bağlantınız yok bişey olmaz,dayanilmazsan günde 3 sigara icebilirsin dedi. Icemedigindeki yasadigin stres sigaradan daha zararlı diyolar Yinede hiç içmemek tabiki daha iyi. içini ferah tut. 2 hafta olmuş yazalı ama birakabilmissindir inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Bende içiyodum hatta alkol ilaç falanda içmiştim bilmeden. Öğrenince dr sordum ilk ay damar bağlantınız yok bişey olmaz,dayanilmazsan günde 3 sigara icebilirsin dedi. Icemedigindeki yasadigin stres sigaradan daha zararlı diyolar Yinede hiç içmemek tabiki daha iyi. içini ferah tut. 2 hafta olmuş yazalı ama birakabilmissindir inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Çok teşekkürler evet bıraktım,hamileliği öğrenir öğrenmez bıraktım.içmediğin zaman stres durumu sigaradan daha zararlı olayı mantıklı gelmiyor bana.hatta içen kişilerin kendini avutma yöntemi gibi.bunu söyleyen doktorlar bir elin parmağını geçmez bence.doktorların hemen hemen çoğu sigarayı tamamen bırakın diyor.eğer sende devam ediyorsan nolur bırak.inan ben öğrenmeden içiyordum öğrenince acaba zarar verdim mi diye aşırı bi vicdan azabı duydum hala duyuyorum.yavrularımızdan önemli değil bu zıkkım :(

Back