Merhaba bebisiniz dogdumu acaba herhangi bi sorun yasadiniz mi ??Kızlar azminize hayran kaldım. Ben bırakamıyorum ve bazen kahvaltıyı bile sırf sigara içmek için yapıyorum hiç iştahımda yok napıcam bilmiyorum. 9+5 olduk bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bebisiniz dogdumu acaba herhangi bi sorun yasadiniz mi ??Kızlar azminize hayran kaldım. Ben bırakamıyorum ve bazen kahvaltıyı bile sırf sigara içmek için yapıyorum hiç iştahımda yok napıcam bilmiyorum. 9+5 olduk bugün
30 haftalık oldum ve malesef hala içiyorum![]()
kızlar hepinizi cok iyi anlıyorum 30 haftalık gebeyim ıkı kızım var bu 3. bebek bir oglum olacak iki kızımdada sigara içtim iki kızımda astım hastası ..bundada içiyorum..ama öyle bir vicdan azabı oluyorki sormayın .her defasında bu son diyorum yine içiyorum...olmuyor bırakamıyorum...geçenlerde nefes darlıgı çektim 1 ay boyunca sonra gögüs toktoruna gittim ve astım olmussun dedi..bu gün hep bir savaş halindeydim.şigara ile savaştım....bırakıcam diyorum olmuyor dahada çogaldı şimdi günde 1 paket içiyorum oturup ağlıyacagım nerdeyse .ben ne biçim anneyim die NE YAPICAM BEN YA nefesde alamıyorum çoğu zaman.son sigara paketi az önce bitti sabah almam diyorum ama kesin alacağım......
MERABA BENDE 9 HAFTALIK HAMİLEYİM AMA SİGARA İCİYORUM HİCTE AZALTAMADIM NE YAPMALIYIM BİLMİYORUM.
6 7 TANE
ne kadar içiyorsunuz günde?
Siz yine iyisiniz ben gunde 1 paket ictim maalesefBen günde bir tane içiyorum.(( Gerçekten sadece bir. Ama çok ihtiyacım var. Eşimle içiyoıruz. Birer tane sadece. Çok mu kötü etkiler? Bunun cehaletle ilgisi yok. İrade ile ilgili. Üzgünüm
BEnde öyleyim hamileliğimi yeni öğrendim ama içmicem diyorum içiyorumkızlar bende içiyorum sigara napacaz bilmiyom.bırakamıyorum da canım istiyor.abartmıyorum bazen 5 i buluyor ama çok sinirleniyorum içiyorum