Hamilelikte SELECTRA kullanan var mı?

Biliyorsan tavsiye ederim ona giydircegimi hayal ediyorum yutuptan bakıp düz örgü yelekler yapıyorum bu arada enfeksiyon kapmisim feci yanmam var nasıl geçer cnm bilgin varmi
Örgü beceremiyorum maalesef..idrar yolu enfeksiyonu için doktora sor canım..bana monurol diye bi toz vermişti

Bende sizin gibi aynı durumu yaşıyorum.ilac kullanmadım hiç. Çok zor bir süreç geçiriyorum. Şuan yedinci ayindayim.

Bende sizin gibi aynı durumu yaşıyorum.ilac kullanmadım hiç. Çok zor bir süreç geçiriyorum. Şuan yedinci ayindayim.
Maşallah bitirmissin bundan sonrada kullanma bence bitmiş ne güzel ben daha başındayım eşim bide yatılı bir haftalık misafir getirmiş halimi bile bile kafayı yiyorum eşimin burnundan da getiriyorum aynı sekilde

Allah yardımcın olsun. Rabbim yüreğine inşirah ferahlığı versin canım

Ben bebek düşünüyorum deyince doktorum bıraktırdı bana hamilelikte asla önermiyorum dedi

Allah yardımcımız olsun.Bu arada sizin anksiyeteniz tam olarak ne şekilde. Ne tür düşünceler yaşıyor sunuz.
Kaygılarım endişelerim en üst düzeyde..herşeyin kötü senaryosunu oluşturuyorum kafamda..mesela eşime geçen gün yanlış bi cümle kullandım günlerdir aklımda dünyanın senaryosunu kurdum..hiç gücüm kuvvetim yok

Sabırlı olun inşaAllah gecicek. Bende güçlü olmaya çalışıyorum. Benim de kaygılarım baya yoğun. Nefes darlığı çekiyorum bu aralar. Doğuma da az kaldı. Belkide yaşadıklarımiz hamilelikten .. Elimden sabretmekten başka birşey gelmiyor Rabbime sığınıyorum. İnşaAllah atlatırız

İnşallah inşallahAllah yardımcımız olsun

Bugün ilaca başladım artık dayanamıyorumvar mı başka kullanan arkadaşlar??

Bugün ilaca başladım artık dayanamıyorumvar mı başka kullanan arkadaşlar??
Cnm o kadar aradım seni yazını ancak buldum hatirladinmi beni doktora gideceğim diyip hep vazgeciyordum gittim banada lutsral 50 verdi bugün 25 yarım iciyom dört gün yarım sonra tam cnm 25 etki ediyormu lütfen yaz ben çok korkuyorum yarım mi icsem

Kesinlikle kullan ben ataklar başlayınca başladım hayat ölüm oldu bana korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…