• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte sef 1 gram diş eti iltihabı için kullanan varmı

deniz91

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
33
0
6
Ankara
23 haftalık hamileyim şuan ankaradayım yeni taşındık daha kendime kadın dogum doktoru bıle bulamamısken bide diş çıktı başıma apse yapmış 20 lik dişim 5 gundur yemek bile yiyemiyorum bugün doktor sef1 gram verdi diş eti iltihabı için verildiğini bilmiyodum idrar enfeksiyonu için diye biliyodum hem hamilelikte kullanan varmı hemde diş için kullanan olduysa yardımcı olabilirmi lütfen bebişten dolayı kullanmaya çekiniyorum

​merhaba cnm geçmiş olsun.. bende 27haftalık hamileyim. 1 hafta önce idrarda yanma şikayetıyle gittim idrarda bakteri çıktı ve doktorum bu ilacı yazdı..
doktorada ilk gidişimdi bende senin gibi çekindim tanıdık bi eczaneciyle görüştüm yazan doktor uzman problem olmaz dedi kullandım..
ama internette arastırdıgımda bu ilacı kullananlarda yan etki olarak vajinal mantar olabilcegı yazıyo.. sen doktoruna güvenıyosan kullan ama vajinal akıntında kokusunda rengınde değişme vs olursa onuda bildir doktoruna olabılıyomus oyle seyler.. birde 12 saatte bir içmelisin ve butun ilacı bitirmelisin haberin olsun.. bu arada bende halsizlik yaptı ama bebegımın hareketlerınde hıcbı degısme olmadı.. o konudada için rahat olsun..

birde iğğrençç bir kokusu var !! afedersin osu...k gibi :1: ama pes etme bacım antibyotikler başlanınca bitirilmeliymiş.. :41:

Back
X