- 25 Mart 2019
- 380
- 173
İnşallah canım çok sağolNormal korkma henüz yeni yeni yer yapıyor kendine benim bahsettiğim tarihte lekelenmem bile oldu dr birşey olmaz demişti çok şükür şimdiye kadar bir sorun olmadı olmazda inşallahhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok sağolNormal korkma henüz yeni yeni yer yapıyor kendine benim bahsettiğim tarihte lekelenmem bile oldu dr birşey olmaz demişti çok şükür şimdiye kadar bir sorun olmadı olmazda inşallahhhhh
Adetin üzerinden kaç gün geçti kan testine göremi gebesin dedi dr
Herkesde farklı oluyor sanırımmm belırtılerBenim solum feci ağrıyordu başlarda, ilk 3 ay zaten adet ağrısı gibi ağrı bitmedi.
Benimde bebişim sağdan yerleşti bende kız olcak sanıyordum ama benimki erkekmiş Pek doğru olmuo galiba sağdan kz soldan erkek durumubenimde oyle oluyordu hatta doktorm bana sagdan yumurtlamissin gibi bisey demisti onunla bir ilgisi varmi bilmiyorum
Olabilir 1 hafta sonra görünür inşallahhhhhEki Görüntüle 2591410
ben erken gebelık testı yaptım oylelıkle cıktı, kan verdım hemen,ultrasonda gorunmedı,sanırım erken ogrenenlerdenım ben
Tabi canim Allah bilir bana hatta sana guzellik geldi kesin erkek kiz olsa cirkinlesirdin dediler ama neticede bebegim kizBenimde bebişim sağdan yerleşti bende kız olcak sanıyordum ama benimki erkekmiş Pek doğru olmuo galiba sağdan kz soldan erkek durumu
Oyyy Allah bağışlasın inşaALLAHTabi canim Allah bilir bana hatta sana guzellik geldi kesin erkek kiz olsa cirkinlesirdin dediler ama neticede bebegim kiz
Benimde tam tersi sol tarafda bebek sol tarafımda ondan sanırımMerhabalar hamileyim başlarındayım daha, sağ taraf ağırlıklı ağrım hafif yada bişey batma hissi (bazen ortaya doğru) oluyor normal mi?
Ondan mış sanırım evetBenimde tam tersi sol tarafda bebek sol tarafımda ondan sanırım
İnşallahOlabilir 1 hafta sonra görünür inşallahhhhh
Benimde tam tersi sol tarafda bebek sol tarafımda ondan sanırım doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım