Hamilelikte sağ tarafta ağrı:(

Selnbn3

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
380
173
Merhabalar hamileyim başlarındayım daha, sağ taraf ağırlıklı ağrım hafif yada bişey batma hissi (bazen ortaya doğru) oluyor normal mi?

Gayet normal kuzum 1 2 ay sonra o ağrı kasıklardan bele yanlara çıkıyor. Çatı ağrısı diyorlar hatta. İçimizde bir köstebek var eşeledikçe ağrı oluyor 😍

Doktorunuza danıştınız mı? Benim o şekilde bir ağrım vardı hatta bastırınca o kısımda ağrı oluyordu hamileliğin başındaydım ben de . Kanama alanıymış orası iğne vs vuruldum geçti. Bence siz de bir doktora görünün.Çatı ağrısı için henüz çok erken hamileliğin sonlarında olan birşey ağrı o.

Doktorunuza danıştınız mı? Benim o şekilde bir ağrım vardı hatta bastırınca o kısımda ağrı oluyordu hamileliğin başındaydım ben de . Kanama alanıymış orası iğne vs vuruldum geçti. Bence siz de bir doktora görünün.Çatı ağrısı için henüz çok erken hamileliğin sonlarında olan birşey ağrı o.
Karnımın sağ tarafında biley batıyo gıbı

benimde oyle oluyordu hatta doktorm bana sagdan yumurtlamissin gibi bisey demisti onunla bir ilgisi varmi bilmiyorum

Evet onlar da oluyorr ama sağ karnımda olunca tereddut ettımm biraz
Zaten sadece sagda oluyo bazen sadece solda yani agri yeri bi yerde de toplanabiliyo ben hatta hastaneye gitmistim normal deyip gondermislerdi.. gerci ben cok gittim ve normal diye cok gonderdiler 😂🙄

Zaten sadece sagda oluyo bazen sadece solda yani agri yeri bi yerde de toplanabiliyo ben hatta hastaneye gitmistim normal deyip gondermislerdi.. gerci ben cok gittim ve normal diye cok gonderdiler 😂🙄
Hımmm ıcıme su serptın cok sağol yazdıgın ıcın💖 pazartesıyı beklıyorum bende bekle bekle gecmıyo zaman sankı

Hımmm ıcıme su serptın cok sağol yazdıgın ıcın💖 pazartesıyı beklıyorum bende bekle bekle gecmıyo zaman sankı
Yok yok hic merak etme ben bi ara o kadar agrik olmustu ki dusuk yapiyorum diye annemi aramistim hatta dusun yani meger yerlesirken olurmus bu agrilar

5-6 haftalarda özellikle oluyor dedikleri gibi yerleşiyor rahime gömülüyor diye biliyorum başlarda benimde olmuştu 2 hafta öncesinde şimdide ara ara ağrım kramp gibi oluyor

X