HAMİLELİKTE SAÇ DÖKÜLMESİ

hercai2019

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2018
253
212
35
Kızlar 6buçuk haftalık hamileyim hamile kalmadan önce aşırı derecede saç dökülmem olurdu banyoda tutam tutam şimdi bir tel bile kopmuyo sizinde böyle olmuşmuydu Allahım işallah hep böyle devam ederde birdaha dökülmez acaba kullandığımız fitaminlerden fln mı dökülmüyo birde sırtım omuzlarım küçük küçük sivilce doldu burnumun üzerinde gözeneklerim aşırı genişledi ve cildim hep leke leke cilt bakımınızı nasıl yapıyorsunuz saçlar düzeldi cilt bozuldu :)

Kızlar 6buçuk haftalık hamileyim hamile kalmadan önce aşırı derecede saç dökülmem olurdu banyoda tutam tutam şimdi bir tel bile kopmuyo sizinde böyle olmuşmuydu Allahım işallah hep böyle devam ederde birdaha dökülmez acaba kullandığımız fitaminlerden fln mı dökülmüyo birde sırtım omuzlarım küçük küçük sivilce doldu burnumun üzerinde gözeneklerim aşırı genişledi ve cildim hep leke leke cilt bakımınızı nasıl yapıyorsunuz saçlar düzeldi cilt bozuldu :)

Ya hdrkesin dokuluyor benim de senin gibi dokulmesi durdu. Sekle girmiyor filan ama dokulmuyor en azindan. Sivilcelenme pul pul dokulme vs ciltteki degisiklikler cok normal. Benim de gozenekler genisledi burun cevresinde ama alnim yanaklarim pul pul soyuluyor. Her zaman kullandigim dogal ve hassas cilt jelimi kullaniyorum, maden suyu ile tonikleyip hindistan cevizi yagi suruyorum. Dustan cikarken tum vucuduma bebeyagi suruyorum kurulaninca karin ve gogus bolgeme de hindistan cevizi yagi uyguluyorum, kasintiyi azaltiyor, nemlendiriyor.

Ya hdrkesin dokuluyor benim de senin gibi dokulmesi durdu. Sekle girmiyor filan ama dokulmuyor en azindan. Sivilcelenme pul pul dokulme vs ciltteki degisiklikler cok normal. Benim de gozenekler genisledi burun cevresinde ama alnim yanaklarim pul pul soyuluyor. Her zaman kullandigim dogal ve hassas cilt jelimi kullaniyorum, maden suyu ile tonikleyip hindistan cevizi yagi suruyorum. Dustan cikarken tum vucuduma bebeyagi suruyorum kurulaninca karin ve gogus bolgeme de hindistan cevizi yagi uyguluyorum, kasintiyi azaltiyor, nemlendiriyor.
işallah doğumdan sonrada saç dökülmemiz durmuş olarak devam ederiz :) resmen kuru kuru saç tarıyorum bakalım dökülecekmi diye

kızımda saçlaım harikaydı bu hamilliğimde coookk dkülüyor

Hamilelikte saçlar hızlı uzar, dökülmez ama doğumdan sonra da aynı hızla dökülür:)

Pko yüzünden erkek tipi saç dökülmesi var.
Yani avuç avuç demek az kalıyor.
Banyo yapmaktan nefret ediyorum sırf o saçlar yüzünden.
Ama hamilelikte 1 tek tel bile dökülmedi.
O kadar muhteşemdi ki.
Günde 2 kere banyoya giriyordum.
Zevk ala ala.
Doğum oldu. Ertesi gün eve geldim banyoya girdim 3 4 tel saç geldi.
Ne ara başladınız laan diye bağırmıştım :KK70:

O kadar muhteşemdi ki.
Zevk ala ala.
şimdi nasıl peki dökülme tekrar başladımı bendede avuç avuç dökülürdü ama erkek tipi açılmam fln yok çok şükür

O kadar muhteşemdi ki.
Zevk ala ala.
Bisey sorucam peki bu dokulme ne zaman durmustu yani hamileliginiz kac haftalikken

benimki yeni durudu daha çok dökülüyodu

X