Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar 6 haftalık hamileyim 3 gündür aşırı saç dökülmem var saçlarım zaten omuz üstünde boyadan yıpranmıştı Yen'i toparlanıyordu şimdi çok dökülmeye başladı internette hamilelerin saçı daha çabuk uzar yazıyor aynı durumu yaşayan varmı
Merhaba hanımlar 6 haftalık hamileyim 3 gündür aşırı saç dökülmem var saçlarım zaten omuz üstünde boyadan yıpranmıştı Yen'i toparlanıyordu şimdi çok dökülmeye başladı internette hamilelerin saçı daha çabuk uzar yazıyor aynı durumu yaşayan varmı
bende yana yana kendim gibi arıyodum ki sizin yazınızı buldum ..bende yeni 5+3 hamileyim biraz mucize hamilelik benimki hala tedirginim yani.... ama 1 haftadır saçlarım aşırı dökülmeye başladı bu yaşıma kadar saçım böle dökülmedi ...internette baktım hamilelerin saçları canlı olur falan filan yazıyo bende anlamadım....demek ki gebelik hormonu bize yaramadı
bende yana yana kendim gibi arıyodum ki sizin yazınızı buldum ..bende yeni 5+3 hamileyim biraz mucize hamilelik benimki hala tedirginim yani.... ama 1 haftadır saçlarım aşırı dökülmeye başladı bu yaşıma kadar saçım böle dökülmedi ...internette baktım hamilelerin saçları canlı olur falan filan yazıyo bende anlamadım....demek ki gebelik hormonu bize yaramadı
Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.