• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte roll on kullanımı

fearless_53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
52
1
98
İstanbul
kızlar 7 haftalık hamileyim. unuttum ve roll on sürdüm geçen gün 15 dak.geçti aklıma geldi. hemen yıkadım koltuk altımı. ardından dayanamadım bir de duş aldım. sizce bir sıkıntı olur mu_

ben roll on kullanıyorum valla, eminim zararı vardır, bebek olmasa bile bizim için de zararlı, roll on da dahil çevremizde o kadar zararlı şeyler varki, ben çok da ince düşünmüyorum sanırım

Canim bu kadar abartma bisey olmaz millet sigara iciyor icki iciyor da bisey olmuyor hem icin rahat etmemis silip yikamissin daha ne.

Zararlı ya da değil bilemeyecem ama hem roll on hem parfüm hem de makyaj malzemesi kullanıyorum
yediğimiz hormonlu gıdaları düşündükce bunlar gözümü korkutmuyo açıkcası
saç boyasının bile kanıtlanmış olumsuz etkisi yok dedi doktorum
kullanmamakta fayda var diye önermiyoruz dedi

iki hamileliğimde de her gün kullandım,kolonya da sürdüm,parfüm de sıktım.Sakıncası olabilir belki ama ne yapayım,kokayım mı yani.Çocuklarımda bir sorun yok Allah'a şükür.

bu kadar abartmayın ya o zararlı bu zararlı insan kafayı yer sen sağlıklı beslen alkol-sigaradan uzak dur gerisi teferruat

ben doktoruma sormuştum o da parfumden zıyade roll on kullanman daha iyi olur demisti. Sıkıntı yapma bence ben sebamed in yeni çıkan kursunsuz olanı var ondan kullanıyorum ;)

canım bence rollon kullanmanda bişe olmaz ama içim rahat etsin diyorsan ersağın aleminyum içermeyen tamamı ile bitkisel rollonları var tavsiye ederim ben kullanıyorum çok da güzel.biraz pahalı diğer rollonlar gibi değil ama üye olunca çok uygun fiyata geliyor.dene derim canım ben.....:34::34::34::34:

kızlar 7 haftalık hamileyim. unuttum ve roll on sürdüm geçen gün 15 dak.geçti aklıma geldi. hemen yıkadım koltuk altımı. ardından dayanamadım bir de duş aldım. sizce bir sıkıntı olur mu_

%100 kaya tuzundan yapılan ve eczanelerde satılan roll on lar var. marka ismi hatırlamıyorum ama eczacınıza danışabilir yada internetten araştırabilirsiniz. Daha sağlıklı olduğunu duymuştum.

canım roll-on sürmek zaten zararlı değil ki? o açıdan bakarsan şampuanların sabunların içinde de neler neler var. için rahat etmiyorsa parabensiz ürünleri alabilirsin, mesela ben dove kullanıyorum. o da yetmez dersen bioderma'nin roll-on'unda hiçbir kimyasal yok onu da alabilirsin.

roll on kullanmıyahta koku mu salah :D valla etraftakilere acıdığım için kullanmak zorundayım :D ama tabi günümü evde geçireceksem asla kullanmıyorum.sık sık duş alıyorum.ama dışarı çıkacaksam kullanıyorum.sizde bu kadar evhamlı olmayın.bu kadar evhamlı olursanız hamilelik zor geçer

Balla ben ilk hamileliğimde saçımı sarıya bile boyatmistim hemde açıcı kullaniyor kuaförler. Makyaj da cabası. Bunda doktorum yasakladi saç boyamayi fakat roll on falan elbette ki kullanacaksin. Bu bir sorumluluktur. Kendine ve diger insanlara karsi. Pis kokmanin kimseye bi yarari olacagini sanmam. Ben full makyaj yapiyorum disari giderken. Doktoruma giderken de yapıyorum asla yapma demiyor veya parfum sıkma roll on kullanma falan drmiyor bence fazlaz düsünmeyin bukadar. Sizi de anliyorum ama bir tek roll on degil ki zararli olan pc'ler cep telefonlari hatta tv'ler bile zararli yedigimiz ekmek bilr katli maddesi iceriyorken roll on kafana takacagin son sey olmali. Rahat ol bence.

Back
X