Hamilelikte Reflü, Gastrit ve Hamilelikte Bunalım Yaşayanalarr :( 2015

HulyaGokhan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
15
5
Merhaba Arkadaşlar,

Ben 25 haftalık hamileyim, 1 hafta önce gece yatarken nefes alamadığımı fark ettim. boğulacak gibi oldum hemen eşime kendimi dışarı attırdım yürüdüm. Ama yinede nefessiz kalıyor zor nefes alıyor duygusu vardı. Doktora gittim Kalp, Gögüs, Kulak Burun Boğaz hepsi normal dedi sadece KBB burnunda güneş alerjisinden dolayı alerji oluşmuş dedi yani burnumun içi çok kuru arada çatlayıp kanıyor. Bi ilaç da verilmedi sonra Miğde de aşırı yanma gögüs ve boğaza doğru çıkan aşırı yanma ve gögüsde yanma baskı hissi ve bunun akabinde nefes zor alıyor duygusu başladı. Mide için gittim Doktor Reflü teşhisi koydu. Gaviscon verdi. Midem yandığında hemen içiyorum işe yarıyor ama her yemekten sonra ve sabah uyandığımda mide bulantısı fena yaşıyorum. Yemeklerden sonra sanki ağzımı açarak zor nefes alıyorum ve zor hazmediyorum. Gece zor uyuyorum çünki nefes alamıoyrum sanki sürekli sol tarafıma yatmak ve yüksek yastıkta yatmak bana eziyet veriyor. Gece defalarca uyanıyorum. Gündüz uykum oluyor ama uyuyamıyorum. Bide Hamilelikte Panik atak başlarmı hiç panik atak değildim ama şimdi 1 haftadır canım ne yaparsam yapayım sıkılıyor. ne yemek yapacağımı bulmak yada evde olduğumu hissetmek yada evde hiç bişeye keyif alamıyorum duygusu ve en önemlisi gece uyuyacağım zaman nefessiz kalma duygusu yaşayacağım diye gece olmasını hiç istemiyorum. bu hamilelikten dolayı mı yoksa panik atak mı arkadaşlar hiçbilmiyorum panik atak nedir onu bilmiyorum açıkçası. Biri bana bu ne zamana kadar böle sürer lütfen sölesinnn. Keyif Sıfırr, Yemek yemek istemiyorum bulantılardan dolayı. Aşam otururken felaket bunalıoyrum hiç bir yaptığım şeyden keyif almıyorum. Sizde de böle oldu mu? Reflüm den ne zaman kurtulurum sizce? :KK43:

X