Hamilelikte psikolojik destek alan var mı. Lütfen yardım :(

Blackbluee1

Kavuşmamız cennete kaldı canım kızım...
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
4.505
7.022
26
Kızlar hamilelikte psikolojik destek aldınız mi. Ben gerek eşimin mesleği gerekse baska konular yüzünden çok kötüyüm. Artık yeme içmeden kesildim.

Canım ya bende onu düşünüyorum sürekli nişanlımla evlenmemize çok az kaldı ve bu duruma düşmekten dolayı çok korkuyorum hamile kalmakta beni biraz korkutuyor şu anda nişanlımın yaşı biraz ileri olduğu için evlendikten sonra hemen çocuk yapmak istiyor ne yapacağımı bilmiyorum

Canım ya bende onu düşünüyorum sürekli nişanlımla evlenmemize çok az kaldı ve bu duruma düşmekten dolayı çok korkuyorum hamile kalmakta beni biraz korkutuyor şu anda nişanlımın yaşı biraz ileri olduğu için evlendikten sonra hemen çocuk yapmak istiyor ne yapacağımı bilmiyorum

Canım çocuk için hazır hissetmiyorsan yapma derim. Kolay bisey değil. Beni bir başıma kaldım birsürü sorun yaşıyorum.

Canım ya çok üzüldüm benim nişanlım bir de astsubay bazen gece nöbetleri falanda oluyor buluştuğumuzda hem kafa hemde fiziken çok yorgun olduğunu söylüyor beni çok sevdiğine eminim ama acaba beni hamileliğimde yalnız bırakır mı

Canım ellerinde olan bisey değil. Kimse bırakmaz istemez. Ama görev çıktı gitti ve gelemedi. Keşke Her şey gece nöbeti gibi olsa gece gidip gelse. Ama gideli 2 ay oldu. Aralıkta izine gelecek onu bekliyorum. Yani 2 ay kadar daha var :KK43:

X