Hamilelikte pregnacare vitamin kullandınız mı? Veya hangi vitamin?

Minikgirl35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
619
487
103
Arkadaşlar hamileyken vitamin kullandınız mı? Pregnacare plus var kullanan oldu mu hiç? 19 tablet 19 kapsül omega yazıyor? Kullanan varmı veya siz neler kullandınız?

Merhaba. Doktorum bana Ocean Mummy önerdi. Onu kullanmaya başlayacağım yarından itibaren.

ilk üç ay Pregnom, sonrasında da elenatal2 kullandım. doğum yaptım simdi de elenatal3 kullanıyorum. gebelikte de sonrasında da kan değerlerim hep çok iyi oldu. ek olarak elenatal3 emzirme döneminde süt üretimini de çok etkiliyor

Peki kaç aylık hamilesin ben bir eczacı arkadaşa sordum bana ilk 3 ay vitamin kullanılmaz dedi.
6+6’dayım. Dediğim gibi doktor önerdi bu takviyeyi. Eczacı da onayladı. İyi bir takviye olduğunu söyledi. Bence siz de doktorunuza danışarak ilerleyin.

İlk 3 ay kullandınız yani?
Hafta sonu gidince bir danışacağım bunu öncesinde bir araştırma yapıyorum. Banada bir eczacı ilk 3 ay kullanılmaz dedi de.

6+6’dayım. Dediğim gibi doktor önerdi bu takviyeyi. Eczacı da onayladı. İyi bir takviye olduğunu söyledi. Bence siz de doktorunuza danışarak ilerleyin.
6+6 ne demek? Bu arada ben yeni hamile kaldım henüz dr da gitmedim bu cumartesi gideceğim çok hakim değilim açıkçası. İlk 3 ay kullandınız yani demi doğru anladım sanırım

6+6 ne demek? Bu arada ben yeni hamile kaldım henüz dr da gitmedim bu cumartesi gideceğim çok hakim değilim açıkçası. İlk 3 ay kullandınız yani demi doğru anladım sanırım
Bebeğim bugün itibariyle 7 haftalık oldu. 6+6 ise 6 hafta 6 günlük demek. Hamile kalmadan önce doktor önerisiyle folik asite başladım. Yaklaşık 6 ay kullandım. Hamile kaldıktan sonra doktorum Ocean Mummy’e geçmemi söyledi. Bugün ona başlayacağım. Ne zamana kadar kullanacağımı söylemedi henüz ama hamilelik boyunca herkes çeşitli takviyeler alıyor zaten.

13.haftaya kadar folik asit kullandım 13.haftadan sonra multivitamin e geçtim. Ocean mummy kullanmıştım ben

Çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu bazılarıda 3. Aydan sonra başlıyormuş vitamin takviyesine bana da eczacı bir arkadaş ilk 3 ay kullanma dedi folik asit dışında birşey
Bende almıştım iade edeceğim önce dra sorayım da ona göre ilerlerim diyorum henüz gitmediğim için

İlk 3 ay kullandınız yani?
Hafta sonu gidince bir danışacağım bunu öncesinde bir araştırma yapıyorum. Banada bir eczacı ilk 3 ay kullanılmaz dedi de.
valla ben kullandım. hatta gebelik öncesinde 8 ay kullandım. gebeliğin 5.haftasında ilk kontrole gittim ve doktorum vitamin kullanmamı istedi. yani gebelik öncesi ve gebelik döneminde sürekli kullandım. bir sorun da olmadı. dediğim gibi kan değerlerim hep çok iyi. bebeğim de sağlıklı çok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…