Ya çok dogru aynısı benim de aklımda gecti fakat ne bileyim işte ilk defa bu kadar kötü oldum ve kustum bi anlaşılsın korktum tedirgin oldum. İnternete girip bakmak gibi de bir hata yaptım. Benim de aklıma gelen buyduKiz millet kirec yiyo sabun yiyo hamilelikte aserip abartmayin ya
İnternete bakarsan sonunda kanser olmuş oluyorsun zatenYa çok dogru aynısı benim de aklımda gecti fakat ne bileyim işte ilk defa bu kadar kötü oldum ve kustum bi anlaşılsın korktum tedirgin oldum. İnternete girip bakmak gibi de bir hata yaptım. Benim de aklıma gelen buydu
Çok geçmiş olsun çok sagolun biraz rahatladım çok endiselenmistimHicbi sey olmaz 1 ay once baliktan ciddi zehirlendim hamileligim sapasaglam ilerliyor
Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Herseyden korkutur oldu doktorlar ben de paranoya yaptim sanırımHiçbir şey olmaz.
Görümcem 3 aylık olana kadar hamile olduğunu bilmiyordu. Tesadüf öğrendi.
Ağır, reçeteleri psikiyatri ilaçları kullandı.
Doktorlar yazı aldı çocuğu her şekilde kabul edeceğine dair…
Sapasağlam sağlıklı çocuk doğurdu…
Bişey olmadı ki geçsinÇok geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Herseyden korkutur oldu doktorlar ben de paranoya yaptim sanırım
Yok sadece şüphelenince İnternete yazdım ve az pişmiş cog pirinc fetuse zarar vs yazıyordu ondan evham yapmıştım.Kırmızı et, tavuk, balık olsa belki bi ihtimal ama pirinçten bir şey olacağını sanmıyorum küflenmediyse