Hamilelikte Pismemis pirinc zehirler mi?

sena_24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
5
0
36
Merhaba , 19. Haftada hamileyim. Geçtiğimiz hafta lahana sarmasi yapıp buzluğa atmıştım. Bugün pisirdim fakat çok lapa sevmediğim için az pisirdim. Pirincler diriydi, tam pismemisti. İlk defa bugün kustum. Kötü oldum yedikten 2-3 saat sonra. Malumunuz İnternete baktım ve pişmemiş pirincin fetuse zarar verebileceğini i gördüm..Bir bilgisi, deneyimi olan var midir?

Kiz millet kirec yiyo sabun yiyo hamilelikte aserip abartmayin ya
Ya çok dogru aynısı benim de aklımda gecti fakat ne bileyim işte ilk defa bu kadar kötü oldum ve kustum bi anlaşılsın korktum tedirgin oldum. İnternete girip bakmak gibi de bir hata yaptım. Benim de aklıma gelen buydu

Ya çok dogru aynısı benim de aklımda gecti fakat ne bileyim işte ilk defa bu kadar kötü oldum ve kustum bi anlaşılsın korktum tedirgin oldum. İnternete girip bakmak gibi de bir hata yaptım. Benim de aklıma gelen buydu
İnternete bakarsan sonunda kanser olmuş oluyorsun zaten😂😂 yine de dikkat et yediklerine beybi

Hiçbir şey olmaz.

Görümcem 3 aylık olana kadar hamile olduğunu bilmiyordu. Tesadüf öğrendi.
Ağır, reçeteleri psikiyatri ilaçları kullandı.
Doktorlar yazı aldı çocuğu her şekilde kabul edeceğine dair…

Sapasağlam sağlıklı çocuk doğurdu…

Hiçbir şey olmaz.

Görümcem 3 aylık olana kadar hamile olduğunu bilmiyordu. Tesadüf öğrendi.
Ağır, reçeteleri psikiyatri ilaçları kullandı.
Doktorlar yazı aldı çocuğu her şekilde kabul edeceğine dair…

Sapasağlam sağlıklı çocuk doğurdu…
Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Herseyden korkutur oldu doktorlar ben de paranoya yaptim sanırım

Kırmızı et, tavuk, balık olsa belki bi ihtimal ama pirinçten bir şey olacağını sanmıyorum küflenmediyse

Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Herseyden korkutur oldu doktorlar ben de paranoya yaptim sanırım
Bişey olmadı ki geçsin😂.
Çocuk 9 yaşında…
Korkma bi pirinçle bişey olana kadar, yediğin-miz tüm sebzeler de kat kat fazla kimyasal var.

Mümkün olduğu kadar temiz beslen bişey olmaz

X