- 25 Mayıs 2022
- 1.240
- 298
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Selam kızlar öncelikle dahaa 7 haftalık gebeyim. Kilom 93, Boyum 165. İlk hamile kaldığımı öğrendiğimde 91 dim. 4.haftada falan bu böyle olmaz dedim ve bu arada hayatımda ilk bu kiloya yeni ulaştım. Hep 70-80 arası gidip geliyordum bir kurtajim oldu sonrasında psikolojimi çok etkiledi o sürede kpss ye de hazırlanıyordum derken baya bı hareketsiz yaşam oldu. Kürtajdan sonra diyet yapicam diye karar aldım bı sonraki hamileligimde zayıf basliyaym dedim 2 ay kadar diyet yaptım 5 kg vermiştim ama bir türlü de hamile kalamadim 8 ay falan yine acaba olmicakmi diye diye artık diyeti dusnmemeye başlayıp kendimi yemekle avutuyordum. Şimdi hamile kalınca 4. Hafta öğrendiğimde 90-91 kg arasiydim bu böyle olmaz hamileliğimin sonuna kadar en fazla 10 kg alım dikkatli besleneyim sağlıklı besleneyim bunu şunu yemiyeyim dedim en azından ilk 3 ayda 0 kg ile devam ediym . Ya yok iştahım sanki daha da açılmış 10 da kahvaltı yapıyorum 1 de halsizlesiyorum bir acikiyorum titriyorm hatta resmen halbuki kan şekerim normal. Midem kazınıyor. Ve çok tatlı isteği geliyor inanılmaz derecede tatlı istiyorum. Napicam ben şimdiden 2 kg almışım 3 haftada psikolojim bozuldu nasıl gorunurum nasıl ağırlıkla yaparım diye düşüncelere daldm. Neler yememi önerirsiniz. Tok tutacak kalorisi az, yemekler, ara öğünler... en azından bu aldığım kiloyu versem bir ay içinde 3-4 kg versem. Ayrıca daha midemde bulanmadi bulanır mi bilmiyorum ama iştahım aşırı açık önerilerinizi bekliyorum çok mutsuzlastim