- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşim gereği araziye çıkmam gerekiyor diye doktorum bana gerekirse 9 ay çalıştırmam seni dedi.Selam arkadaslar calistigim yerde sorumlumuz sürekli psikolojik baski yapiyor mesai kalmaya zorluyor bende onunla ters dusmemek adina sesimi xikarmiyorum cunku kafasina taktigi kisileri ruh hastasi yapar bu halimle hala calisiyorum yarin gidip rapor almak istiyorum en azindan yasal iznim baslayana kadar doktorlar pek rapor taraftari degil ne yapmaliyim cok yorgun ve stresliyim
Kasiyerlik yapiyorum ve nefes alamiyorum yogunluktançağrı merkezi gibi bir yerde mi çalışıyorsunuz ?
Bugun baska bir doktora gittim gece calismasi ve fazla mesaiden bahsettim 10 gun yazdi insallah isyerim sorun cikarmazİşim gereği araziye çıkmam gerekiyor diye doktorum bana gerekirse 9 ay çalıştırmam seni dedi.
Neden doktorun rapor vermiyor anlamadım.
O kadar kendime kiziyorum.ki cok pasif davraniyorum cunku psikolojik baskiyi kaldiramayacak.kadar hassasim ve is kaybetme korkum vartehdit et şikayet ederim diye. yaptığı yasal değil. ezdirmeyin kendinizi. ben olsm çok kötüyüm diyip mesaiden pat diye çıkardım doktora gideceğim bişey olursa sorumluluk size ait derdim.dinsizin hakkından imansız gelir
Ayni dediklerinizi dedim oda rapor verdi 10 gunluk sonra dogum iznine cikarsn dedişiddetli belim ağrıyor , yürümekte zorlanıyorum falan desen verit doktorun , en olmadı anlat durumu çalışma şartlarını çalışamıyorum yoruluyorum yasal izin hakkıma kadar rapor istiyorum de ...
Ayni dediklerinizi dedim oda rapor verdi 10 gunluk sonra dogum iznine cikarsn dedi
sizin bu korkunuzu bilirlerse daha çok üstünüze gelirler. bunun daha doğum izni, süt izni vs. gibi durumları var. şimdi çalıştıran o zaman neler yapar size. iş konusunda iyi düşünün. bebk olunca anlayacaksınız öyle doğurdum bırakırım çalışırım olmuyoo insanın burnunda tütüyoo.. çok zor çokO kadar kendime kiziyorum.ki cok pasif davraniyorum cunku psikolojik baskiyi kaldiramayacak.kadar hassasim ve is kaybetme korkum var
Kasiyerlik yapiyorum ve nefes alamiyorum yogunluktan
mobing suc. hamile birine mobing iki kat suc. yasada bazi suclar hamile kisiye karsi islenmis ise ceza neredeyse iki kat oranda artabilmekte.Selam arkadaslar calistigim yerde sorumlumuz sürekli psikolojik baski yapiyor mesai kalmaya zorluyor bende onunla ters dusmemek adina sesimi xikarmiyorum cunku kafasina taktigi kisileri ruh hastasi yapar bu halimle hala calisiyorum yarin gidip rapor almak istiyorum en azindan yasal iznim baslayana kadar doktorlar pek rapor taraftari degil ne yapmaliyim cok yorgun ve stresliyim
mobing suc. hamile birine mobing iki kat suc. yasada bazi suclar hamile kisiye karsi islenmis ise ceza neredeyse iki kat oranda artabilmekte.
evet. izinsiz habersz alinan ses kaydi sizi haksiz duruma dusurur ki bu da zaten bi tur suc. yapacaginiz sey oncelikle yoneticinizle yasal haklarinizi rahatlikla konusabilmeniz icin bi avukattan bilgi alin. is taniminizi bilmiyorum burdan yonlendiremem dolayisiylaSimdik bn bu konuyla ilgili neler yapabilirim ses kaydı almayı düşünüyorum bu durum bni haksiz cikartirmi
evet. izinsiz habersz alinan ses kaydi sizi haksiz duruma dusurur ki bu da zaten bi tur suc. yapacaginiz sey oncelikle yoneticinizle yasal haklarinizi rahatlikla konusabilmeniz icin bi avukattan bilgi alin. is taniminizi bilmiyorum burdan yonlendiremem dolayisiyla
Hem de ne biçim mobbing, sen yarımsın hakarettir hattaSinirden uyuyamiyorum bütün gün ağladım koca koca adamlar utanmiyorlar boyle baskı yapmaya.. Bi markette çalışıyorum gebeligim öğrenildiğinden beri ilk olarak yardımcılık yaptığım mağazadan artik bu isi yapamazsın denilip geri çekildim gikimi cikarmadim bebeğimi düşündüm çok zorlanmamak adına tamam dedim sustum parti time olacaksın dedi kabul etmedim o zaman bu mağazada kalamassin sn artık yarimsin dedi beni evinden daha uzak ve çok daha yoğun bi mağazaya gönderdi gene sustum ama yetti artik ne demek ya istifa ya parti time ya başka bölge... Bu mobbing tir degilmi